HER BOR VI

Categories Blogg

 

Hvooor nydelig er ikke dette stedet? Dere kan tro Martine og jeg skal kose oss her de fire siste dagene vi har i Frankrike ♥ Vi har ikke bestemt oss helt for hva vi skal gjøre de neste dagene, så om du har noen gode tips så blir vi veldig glad. Buddha Bar var forresten helt amazing, så nå håper jeg bare at Nobu er like bra som det er i LA.

Vi var også på Casino i går, men skal jeg være helt ærlig så ble jeg litt skuffet. Det var nok for at jeg hadde veldig høye forventinger, og for at det ikke er høysesong her nå. Det var ganske lite mennesker, og ikke helt den stemningen jeg kanskje hadde forventet haha. Vi dro på etterhvert på Jimmyz som er en veldig kjent nattklubb her i Monaco, og der var det veldig god stemning. Det som var veldig annerledes fra Monaco til Norge var at menneskene ikke begynte å komme på utestedene før rundt klokken 2??? Martine og jeg var der i 1 tiden, og da var det nesten ingen mennesker der. 

Jeg ser det er en del som lurer på hva jeg fikk i bursdagsgave av Morten, og han var så søt at han betalte flybillettene til LA for meg <3 <3 Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så hva jeg fikk av han, for billettene var ikke akkurat billige. Verdens beste kjæreste ♥

1 kommentar

1 thought on “HER BOR VI

  1. Esterel ved St. Raphael er virkelig et sted dere bør dra til! Det er fine steder å bade, i tillegg til veldig vakker natur. Det er et stykke unna, men det er virkelig verdt et besøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *