NÅR MORTEN IKKE ER HER

Categories Blogg

Jeg har ikke innsett hvor avhengig jeg er av Morten sin hjelp når det kommer til bilder, før jeg er uten han.  Jeg må derfor bare beklage for at bildene ikke kommer til å være 100% de neste dagene, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Mamma er ikke akkurat den fødte fotograf, men alt kan læres. Vi prøvde oss på et par bilder i går, og det ble litt av en opplevelse haha.

Jeg innså heller ikke før nå at håret mitt var ekstremt flokete, men det får bare være. Jeg hadde hatt en liten powernap på sofaen rett før disse bildene. Jeg var helt død ettersom at jeg sto opp klokken 05.30 for å rekke alt jeg hadde planlagt, og klarte til slutt ikke å holde meg våken lengre. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg orker å sove på ettermiddagen, for jeg føler meg jo bare helt død etterpå haha.

Jeg bor forresten i Tromsø Sentrum nå, noe som er veldig deilig med tanke på at jeg ikke har bil. Jeg sparer også en god del i taxi hjem fra byen, så det er jo veldig positivt for ei som prøver å være litt økonomisk. Kollektivtransporten i Tromsø er ikke akkurat noe å skryte over, så jeg er evig takknemlig over å ha alt jeg trenger i nærheten. Treningsenteret ligger også bare noen få minutter unna, som jeg tidligere måtte busse til. Det er jo selvfølgelig ikke noe stress å busse, men det er deilig å kunne gå til absolutt alt, selv om jeg savner naturen bittelitt.

Husker dere forresten da jeg snakket om at jeg hadde svømt med delfiner for lenge siden? Jeg fant igjen bildet, og jeg fikk seriøst vondt i magen når jeg så det. Tenk at jeg var så dum og naiv at jeg betalte penger til en forferdelig business. Jeg svømte dessverre ikke bare med delfinene, men vi var også å så på show. Jeg vil ikke engang tenke på hvor mye vondt disse dyrene har vært gjennom, og at jeg var en av de som fortsatte å bidra til det KNUSER hjertet mitt. Heldigvis har vi lært mer siden den gang, og det har kommet flere stemmer som snakker høyt for dyrenes rettigheter.

2 kommentarer

2 thoughts on “NÅR MORTEN IKKE ER HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *