NÅR STYLINGEN IKKE BLIR SOM FORVENTET

Her om dagen kom jeg over noen bilder der jeg var skikkelig misfornøyd med eget utseendet, som jeg bare må dele med dere. Det høres jo ganske brutalt ut, men grunnen til at jeg var misfornøyd var på grunn av styling av hår og sminke. Jeg er egentlig en sånn person som liker å fikse meg selv da jeg vet at jeg får det akkurat sånn som jeg liker, men jeg synes også at det kan være kult å prøve noe helt nytt. 

Jeg tror egentlig det må være vanskelig å være make-up artist, for jeg føler at de aller fleste av oss er veldig personlige når det kommer til sminke. Vi liker å ha bryn, øyenskygge og ansiktssminke på vår måte, så det er nok ikke bare bare å være den personen som ska bryte det mønsteret. 

Jeg er i alle fall veldig personlig når det kommer til sminke, så jeg må i de aller fleste tilfellene ha det på min måte for at jeg skal like det. For et år tilbake så ble jeg stylet til en fest, og det endte opp med at jeg etterhvert dro hjem å ordnet meg på nytt for at jeg var så ukomfortabel. Ikke for at sminken eller håret ikke var fint, men rett og slett for at jeg ikke følte at det passet meg og min personlighet. 

Jeg vet ikke om dere forstår hva jeg mener når dere ser bildet over? haha. Personlig føler jeg at jeg ser ut som en gammel tante som har min første bytur på 25 år. Jeg føler også at sminken gjorde meg veldig ulik meg selv, eller er det bare meg? Jeg tror visst jeg noen gang skal begynne å gå til en make-up artist så skal det være en jeg er såpass trygg på at jeg kan si hva jeg liker og ikke liker. Hvordan jeg vil se ut og hvordan jeg ikke vil se ut haha. 

8 kommentarer

Siste innlegg