VI ER FREMME I NEW YORK

Categories Blogg

Cheetoooooos <3 <3 jeg gråter nesten av glede. 

Jeg tror ikke dere forstår hvor lykkelig jeg er over å endelig være tilbake til mitt number one favorittsted i hele verden. Jeg har reist så mange plasser, men det er enda ikke et eneste sted som har slått New York. Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva det er, men denne byen har bare alt. Jeg føler meg så hjemme her uten å ha en eneste venn eller familie. Jeg ble jo spådd til at jeg en dag kom til å flytte til utlandet, så dere vet hvor jeg befinner meg om noen år hehe. 

Sånn her ser man ut etter en 10 timers reise haha.. 

Morten og jeg har et veldig spennende prosjekt på gang som vi håper og tror vil gå i boks. Alt jeg kan si da er at dere har mye å glede dere til i månedene fremover, for da vil alle våre sosiale medier oppdateres med mye morsomt om dette går som vi har planlagt. Eller…jeg kan vel si det sånn at vi planlegger et lengre opphold i USA, så da må jeg vel kanskje ha en ny konkurranse der jeg deler ut Cheetos igjen?? haha. 

Se hvor lite privat dusjen vår er hahah! 
Er ikke dette en av de fineste utsiktene dere har sett på lenge så vet ikke jeg. 

Hva synes dere forresten om hotellet vårt? Jeg ELSKER det. Sist Morten og jeg var her så sov vi også på et veldig moderne hotell i Soho, og jeg har vel funnet ut at det er akkurat den stilen jeg liker. Denne gangen har vi valgt å bo nærmere Times Square da jeg fant ut forrige gang at jeg likte bedre å bo på denne siden av byen. Det er utrolig mye som skjer i Soho-området også, men jeg følte likevel at det ble litt langt unna alt jeg ville gjøre. 

Nå skal Ingrid og jeg komme oss ut av døren. Vi snakkes senere dere <3

11 kommentarer

11 thoughts on “VI ER FREMME I NEW YORK

  1. Så gøy! Kan du skrive litt mer om hvordan man reiser dit? Er det visum og styr for å komme til New York eller kan man bare booke fly og hotell for å dra?

  2. Hehe det hotellet der vurderte jeg å bo på da jeg så på tur dit rundt denne tiden faktisk! Si ifra hva du synes om det når dere er ferdig med oppholdet da! 😊

  3. Er dere på the pod hotel! Der har jeg vært, sykt rar dusj, men ligger ypperlig til alt av steder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *