NOE Å VÆRE GLAD FOR

Categories Blogg

❤️ Det er desember, og er ikke det noe å være glad for så vet ikke jeg. Julepynt, godteri, god mat, Disney filmer, sene kvelder med tente lys, kakemenn og pepperkaker. Desember er en av de fineste månedene i året, og jeg skal ikke gjøre annet enn å kose meg i hele desember, noe jeg håper du også gjør.

❤️ Joe Biden vandt valget i USA, og Kamala Harris er den første kvinnen i USA til å bli visepresident. Det er et stort steg i riktig retning, og til tross alt dritt som har skjedd i 2020 så kunne vi ikke hatt en bedre avslutning på året.

❤️ Skal vi se på noe som har vært positivt med Corona så er det at miljøet har fått en liten pause fra alt vi mennesker gjør hver eneste dag. Blant annet å kjøre til jobb, dra på jobbreiser og reise til utlandet. Jeg er helt sikker på at det har vært veldig viktig for miljøet at verden har stoppet opp litt. Jeg husker enda at jeg leste på nyhetene at en gutt på 20 år så stjernehimmel for aller første gang et eller annet sted i Kina. Dette var i mars vel og merke, men det er enda helt sykt å tenke på.

❤️ Jeg tror vi alle virkelig har innsett dette året hva som betyr noe, og alle de tingene vi aldri skal ta forgitt igjen. Jeg tror noen ganger det er viktig å stoppe opp litt, og reflektere over de tingene som gjør oss godt. Jeg har hatt mitt verste og beste år på en og samme tid, uansett hvor merkelig det høres ut.

❤️ Nå som verden stopper opp igjen, så har du også tid til å ta litt vare på deg selv. Sov om du trenger det, les en god bok, se på en serie eller en film som gjør deg glad. Tilbring tid sammen med de som betyr aller mest. Bak noe, lag noe digg til middag eller unn deg en kveld med ditt favoritt snacks. Ha en skikkelig spa-kveld eller kjøp deg noe fint.

1 kommentar

1 thought on “NOE Å VÆRE GLAD FOR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *