NOEN GAMLE BILDER AV MEG

Categories Blogg

Jeg må vel bare starte med å beklage meg for spam på story i går, men jeg tror ikke dere kan forstå hvor morsomt jeg hadde det. 14-15 år gamle Sofie har seriøst lagret alt som kunne lagres, til og med masse samtaler som jeg hadde med min første kjæreste?!?! Jeg hadde kopiert Facebook-statusen fra da vi ble sammen og limt inn på et word dokument sammen med noen av meldingene han hadde sendt meg. Det sto til og med DATO og KLOKKESLETT????? på meldingene jeg hadde lagret 😂 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ble litt skremt av meg selv, og vi kan vel alle konkludere med at jeg var over gjennomsnittet forelsket i han.

Selv om det var noe som var helt forferdelig kleint å se gjennom, så var det så mange fine minner som dukket opp. Jeg kjenner nå at jeg er veldig glad for at jeg har lagret såpass mye, for det er jo utrolig morsomt å se tilbake på den dag i dag. Det har jo gått hele 10 år siden alt dette, og vi kan vel si det sånn at mye har skjedd på den tid. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av bildene jeg fant i går med dere 💕 PS!! Beklager for dårlig kvalitet, men måtte ta bilde av pc skjermen. Enjoyyyy haha.

Nå forstår dere kanskje hva jeg mener med at jeg nappet bort halve brynet mitt?

Outfitbilde til bloggen <3

Outfitbilde x2 <3 <3 Jeg DØØØØR av denne outfiten 😂

Piercing over leppa hadde jeg også i noen år.

Celine som baby 🥺

Hjemmebleket hår <3

Meg og hesten min Isabel <3 Jeg fikk vite for noen uker tilbake at hun er død nå 😭

<3 <3 <3

Selv om jeg ikke akkurat er et skikkelig kattemenneske, så har jeg faktisk vokst opp med katt og jeg har hatt det fra jeg var barn til 16-17 år gammel. Rocky var også den første hunden vi hadde ❤️ Dere hadde virkelig elsket han, han var SÅ morsom.

Bare se på dette hahaha

ooooog dette 😂

hahaha

Hvilket terningskast tror dere Jan Thomas hadde gitt denne outfiten?

Dette må vel ha vært før jeg tok piercing.

Fine extensions?

Hahahah baben

Dette må nok være et av de eldste bildene jeg har, og jeg tror nok jeg må ha vært rundt 8-9 år gammel her?

Her hadde jeg faktisk svart hår, shit!

La oss ta et minutt med stillhet for håret mitt her.

8 kommentarer

8 thoughts on “NOEN GAMLE BILDER AV MEG

  1. Hahahah 😂 Hate og se på gamle bilda av mæ sjøll 😂😂😂 Brukte også extensions som så helt jævlig ut og ikje minst sykt falsk… 😂 og ikje minst masse sminke, så ut som den barbi dokka 😂😂 Hahahahahah 😂

  2. Så artig å tenke på at d e akkurat sånn som på di hær bildan og på hesteryggen æ huske dæ Sofie, og i dag såg æ dæ i forbi farta «face to face» for første gang på typ 10-15 år😊 å en ting e sikkert, du va og e fortsatt ei helt nydelig jenta❣️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *