NOEN GANGER MÅ DET VÆRE LOV

Categories Blogg

I går sa kroppen min helt stopp, og i motsetning til hvordan jeg holdt på for et år siden så valgte jeg å høre på den. Jeg våknet opp med øyne som var klistret igjen, og nesa mi var så tett at jeg sovet med munn åpen for å få til å puste. Munnen min var Sahara, så jeg kjente virkelig ikke at jeg orket å møte denne dagen med masse motivasjon, trening og jobb. Jeg er veldig flink til å presse meg selv, noe jeg tror kan være både positivt og negativt. Alt jeg vet er at det er utrolig viktig å lytte til kroppen, og jeg kjenner i dag at jeg hadde godt av en liten hviledag. 

Jeg fikk unnagjort en del jobb, noe som alltid føles veldig bra. Morten var også så søt at han passet på meg hele dagen, og kjøpte Ben and Jerry’s til meg (selv om jeg ba om det haha). Det er likevel tanken som teller, for det er ingenting annet som kunne reddet dagen min som Ben and Jerry’s. Jeg har cravet det i flere dager nå, så det synes jeg selv var veldig fortjent hehe. 

Nå skal jeg snart komme meg ut døren, for i dag har jeg et viktig møte på agendaen. Om dette blir en realitet, så har jeg mye spennende i vente. Jeg er så sikker på at 2019 kommer til å bli både mitt og Morten sitt år, og jeg gleder meg veldig til å ta dere med på denne reisen <3 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *