NOEN RARE FAKTA OM MEG

Categories Blogg

🤔 Jeg kjøpte denne bodyen bare for å ta et bilde som kunne gi meg klikk, HVOR LATTERLIG ER IKKE DET? Herregud så glad jeg er som kom meg ut av den bobla der, for det var virkelig alt annet enn sunt. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri skulle innrømme det da jeg har vært veldig flau over det, men nå er det bare komisk haha.

🤔 Jeg er mest kreativ på natten, når jeg er ute å reiser og etter to glass prosecco haha. 

🤔 Jeg klarer ikke å se på filmer eller serier der det er masse drap og vold, så jeg har kanskje spolt meg gjennom 40% av walking dead. 

🤔 Den første bloggen jeg begynte å lese var VOE. Jeg husker ikke hvor mange år siden det er, men alt jeg husker er at jeg begynte å spise isbiter for at hun gjorde det haha. 

🤔 Av en eller annen merkelig grunn så snakker jeg babyspråk til Morten og Celine. Det morsomme er at Morten synes det var sååå irriterende i starten, så kan dere gjette dere til hvem som har begynt å snakke helt likt? haha

🤔 Det skal mye til for å provosere meg, men når jeg først blir provosert da blir jeg skikkelig provosert også. Det er faktisk ikke noe som er mer irriterende enn bedrevitende mennesker som skal pirke på andre HELE tiden. De som tror de er så perfekte selv, arrgghghgh

🤔 Jeg gruer meg alltid til å reise bort fra Celine, for jeg er alltid så redd for at hun ikke skal ha det bra når jeg reiser bort. Hun er jo ekstremt avhengig av meg, så hun blir alltid litt nedenfor når jeg reiser 🙁 Dakar baby <3 

🤔 Det Morten og jeg diskuterer mest om er rydding, så det sier vel kanskje litt om hvor lite vi har å krangle om. Noe jeg er veldig takknemlig for da jeg aldri hadde orket å vært i et forhold der man bare krangler. 

12 kommentarer

12 thoughts on “NOEN RARE FAKTA OM MEG

  1. Passende bilde til det innlegget😂😂😂 Off alt bloggere må ut med får å få noen til å gå innpå bloggen sin, tragisk😕

  2. Enig! Du er lik Tea K i årets Pærra! Kanskje ikke utseendemessig hvordan du nå ser ut på bildene dine på sosiale medier, men før – da du var på Pærra. Kanskje spesielt uten sminke, så er dere sykt like! Også litt like sånn på væremåten. Men nok en gang slik du fremstod rundt dine «Pærra-tider». Ikke nå hvor du har forandret så mye.

  3. Hei igjen. Du spør “på hvilken måte” og jeg synes Terese over beskriver det bra. Dere minner veldig om hverandre, særlig slik du var da du var med på Paradise Hotel. Ut fra svaret ditt virker du nesten sur? Det er jo et skikkelig fint kompliment da. Tea K er den mest oppegående der, og i tillegg ser bra ut, så du bør jo bare være glad for at dere ligner, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *