VI ER FREMME I LOS ANGELES

Categories Blogg

lykke <3 <3 

Herreguuud så godt det føles å endelig være tilbake igjen. Alle dere som har fulgt meg lenge vet hvor mye jeg elsker LA, noe dere sikkert også forstår med tanke på hvor ofte jeg reiser hit. Det verste er at jeg ikke klarer å sette helt fingeren på hva det er som gjør at jeg elsker dette stedet så mye, men det er vel bare hele pakken. Varmen, palmene, maten, menneskene, utelivet og at det alltid skjer noe. Jeg er jo en rastløs sjel, så LA er akkurat det jeg trenger for å utfylle personligheten min haha. 

Dagen deres har nesten akkurat startet, mens vi skal legge oss hvert øyeblikk. Jeg tror jeg aldri kommer til å bli vandt til denne tidsforskjellen, 9 timer?!?! Det er faktisk det eneste jeg ikke liker med å være her, for det er utrolig stress å oppdatere bloggen til de riktige tidene. Når vi står opp her så er det jo ettermiddag hjemme i Norge, så sist jeg var i LA så hadde jeg alarm midt på natten for å oppdatere dere. Selv om mange av dere ikke tror at det ligger mye jobb bak blogging, så prøve i alle fall jeg å gjøre mitt beste. Som jeg har fortalt dere før så vil jeg aldri ta denne unike muligheten forgitt, så jeg vil fortsette å jobbe like hardt som jeg har gjort fra start. Jeg er bare så evig takknemlig <3 

Jeg slenger med et lite bildedryss fra leiligheten vår. Jeg visste at den lå sentralt i Hollywood da jeg bestilte, men jeg visste ikke at den lå så sentralt. Jeg kan se for meg at det blir et helvete i morgen tidlig med alle turistene haha!! For dere som ikke ser det så har vi walk of fame rett utenfor vinduet, så dette kan bli spennende. Det blir med andre ord ikke så mye søvn på oss de neste dagene, men det er likevel verdt det med tanke på beliggenheten. 

5 kommentarer

5 thoughts on “VI ER FREMME I LOS ANGELES

  1. Hei fineste!❤️ Kjøp deg «sov i ro» Jeg bruker det hveeeer natt. Våkner av den minste lyd ellers. Det funker fjell ass! Min favoritt er silikon-typen. De formes etter din øre-form om du skjønner! Haha! Digger deg, kos dere max! Klem❤️

  2. Veldig sentralt! Kos dere masse på tur.skal selv til LA i sommer, og har aldri vært der. Har du muligheten til å lage blogginnlegg med reisetips/reiseguide? Og sist men ikke minst så må jeg spørre deg hva navnet på hotellet/leiligheten er😍?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *