NOEN TANKER OM ALT OG INGENTING

Categories Blogg

x Jeg liker Love Island veldig godt, men jeg håper at det snart blir litt mer festing eller liv slik at det ikke alltid er så rolig i hver eneste episode. Jeg føler de bare soler seg, snakker om hverandre og spiser? Jeg synes det er digg at vi har fått et program som ikke er Paradise eller Ex on the beach da det kan bli litt too much noen ganger, men jeg håper bare det kan ta seg opp biiiiittelitt. Det har jo bare blitt bedre og bedre, så jeg tror jo virkelig at det kommer til å bli skikkelig bra. Hva synes dere?

x Jeg har snakket om det litt før, men det er veldig morsomt hvor kaos de siste ukene har vært, samtidig som at livet bare faller mer og mer på plass. Det året her kommer til å være veldig skremmende og utfordrende, men også VELDIG gøy. Jeg gleder meg så utrolig mye til alt jeg har i vente.

x Det er bare litt under 3 uker til Bloggerne sendes på skjermen, og jeg kjenner at jeg er litt nervøs. Jeg har virkelig åpnet meg opp denne sesongen, og dere som har fulgt meg en stund vet hvor vanskelig det er for meg. Jeg snakker høyt om mye, men det er også veldig mye jeg aldri snakker om. Jeg er derfor veldig spent på å se dette selv, og jeg håper selvfølgelig at dere vil like denne siden av meg også. En ting er sikkert, og det er at det kommer til å bli en kjempebra sesong. Jeg gleder meg, og håper at dere også gjør det <3

x Jeg har virkelig lengtet etter å reise, så det er så godt å komme litt vekk fra hverdagen denne helgen. Selv om det ikke er mer enn to timer unna Trondheim, så er det likevel godt med en liten ferie. Bare det å bo på hotell, spise digg frokost og gjøre noe annet.

x Det er helt merkelig hvor godt det er for humøret og energien min at jeg har kommet inn i skikkelig gode rutiner. Det er så digg å våkne rundt 7-8 og legge seg i 10-11 tiden. Jeg får utnyttet dagene til det fulleste og får jobbet mye mer enn hva jeg har gjort tidligere.

x Jeg vet jeg snakker mye om 90 days to fiance, men det fascinerer meg virkelig å se hvor naive enkelte mennesker er. Hvordan kan man overse så mange varseltegn? Jeg forstår bare ikke når det er så åpenbart for oss som ser på, hvordan de som er sammen med disse menneskene kan være så blind? Han ene har sendt en jente 200 dollar i hver eneste måned i fem år, og hun har ALLTID en unnskyldning for å ikke møte han. Jeg synes så synd på han, men jeg forstår bare ikke hvordan han IKKE kan forstå det?

x Om litt under to uker så reiser Elise og jeg til Oslo på jentehelg. Hovedgrunnen til at jeg skulle dit var på grunn av pressedag sammen med Bloggerne, men så er det også mye annet gøy som skjer. Jeg skal til den Amerikanske Ambassaden for å få vite 100% hvordan jeg skal gjøre dette. Jeg har et par møter, det er Vixen og mye annet moro som skjer. CANT WAITTTT <3

4 kommentarer

4 thoughts on “NOEN TANKER OM ALT OG INGENTING

  1. Det kommer en kjekk gutt inn nå på love Island så da håper jeg på litt drama😉 Hvem er din favoritt på love Island?

  2. 90 Days Fiance har tatt over livet mitt akkurat nå. Er på siste episode i ses 3 av Before the 90 Days, da har jeg kun 90 Days fiance sesongen igjen. Har sett i litt feil rekkefølge, men det tok meg fra første sekund så det bare ble sånn😂 Beste programmet!! Satt faktisk oppe til 05:30 med noen venninner en dag fordi vi «bare måtte se en episode til»😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *