NYTT FAMILIEMEDLEM

Categories Blogg

Da jeg ble kjent med jentegjengen min så var jeg den eneste som hadde hund. Det var derfor alltid en kamp om hvem som skulle passe Celine, og alle var plutselig “tante” for Celine. Etterhvert fikk Julie seg hund, men utenom det så har Celine vært ganske alene med å få all oppmerksomheten. Jeg tror kanskje det er like greit da Celine er unormalt sjalu, og hadde ikke likt å måtte dele all oppmerksomheten med flere hunder.

Vi måtte likevel innom å hilse på det nye medlemmet til familien i går, for Zelia har fått seg en liten valp 😭❤️ Nå er det endelig min tur til å være tante og barnevakt for lille Elli. Jeg er så valpesyk selv, så det er jo ikke noe som er bedre enn når venninnene dine får seg hund. Jeg vet jo at jeg ikke har tid til en liten valp nå, så jeg kjenner at jeg er glad at noen andre tar på seg ansvaret. Så kan jeg heller passe når jeg har tid. Er hun ikke nyyyydelig???

4 kommentarer

4 thoughts on “NYTT FAMILIEMEDLEM

  1. Hvor mye måtte dere betale for hunden?

    Jeg lurer også på om du skal slutte å blogge siden du ikke har vært like aktivt den siste tiden?

    1. Det er ikke min hund <3

      Nei, så absoluuuutt ikke!! det har bare vært ekstremt mye som har skjedd de siste dagene, dere aner virkelig ikke! Det roer seg forhånpetligvis snart, og da vil alt være back to normal <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *