NOE JEG SAVNER PÅ SOSIALE MEDIER

Categories Blogg

Som dere helt sikkert ikke har fått med dere så elsker jeg virkelig å reise (HEHE). Jeg synes det er ekstremt inspirerende å følge andre mennesker som virkelig lever livet akkurat som de selv vil og ønsker. Jeg kom over ei fra Norge som bodde i New York, og hun fanget interessen min med en gang. Jeg begynte derfor å følge henne, og vi ble kjent etter at Ingrid og jeg reiste dit på denne tiden i fjor. Jeg ble helt fascinert over livene til hun og vennene, og jeg ble så utrolig inspirert over at de turte alle de tingene som skremmer dritten ut av meg. Jeg synes også det var veldig spennende å følge Lene Orvik da hun reiste alene til New York, og det samme med Hannalicious.

Jeg føler jo at de fleste rundt meg vet akkurat hva de vil med livet, har kjøpt hus, fått bil og planlegger barn og frieri allerede. Jeg har kommet i en veldig forvirrende alder, og jeg savner å følge noen som er like forvirret som meg. Jeg føler meg som tidens dust som har så lite peiling på hva jeg egentlig vil. Eller.. jeg er kanskje ikke ute etter å følge noen som er forvirret (haha), men jeg vil følge noen som deler de samme drømmene som meg. Jeg savner å lese om livet i et annet land, en annen hverdag og ikke bare det samme om og om igjen. Vi har så mange dyktige influencere her i Norge som byr på ekstremt mye bra, men jeg savner en som faktisk bor og lever livet i utlandet. De som ikke har kjøpt hus, har barn eller lever en helt vanlig hverdag. Jeg håper virkelig ingen misforstår meg nå, for det er ABSOLUTT IKKE noe galt med det, men jeg bare søker etter noen som har noe annet enn meg, om det gir mening? Jeg trenger noe å drømme meg bort til, et sted å finne inspirasjon og motivasjon. Derfor trenger jeg noe annet enn en hverdag som er lik min.

Jeg lurte derfor på om dere hadde noen tips til profiler jeg kan følge? Det trenger så absolutt ikke å være noen som er kjent, men så lenge vedkommende bor eller studerer i utlandet å deler mye av hverdagen sin på blogg, Instagram, Snapchat eller YouTube så vil jeg veldig gjerne vite <3 Taaakkk på forhånd.

12 kommentarer

12 thoughts on “NOE JEG SAVNER PÅ SOSIALE MEDIER

  1. Jeg er i en aldre av 29, og bikker snart dette skumle tallet jeg ikke vil snakke om. Jeg elsker å reise, men har da en samboer som vil kjøpe hus osv, og ikke vil reise. Jeg er der jeg ikke helt vet hva jeg vil gjøre med livet i en alder av gammel😅 enda! Så jeg sier bare til deg lev livet mens du kan🤩 gjør akkurat det du har lyst til! Jeg følte d du skrev her traff meg litt😂

  2. Lexie Alford synes jeg er veldig inspirerende! Verdt å sjekke ut om du ønsker å drømme deg litt bort fra hverdagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *