PÅ DAGER DER MAN FØLER SEG SOM DRITT

Categories Blogg

Som jeg allerede har snakket litt om så har jeg vært i en periode som har vært litt krevende, noe som gjør at ikke alle dager er like bra. Her om dagen hadde jeg en skikkelig dårlig dag, og uansett hvor hardt jeg prøvde å bekjempe det så kom det alltid snikende tilbake. Det høres kanskje veldig merkelig ut, men hver gang jeg føler meg litt nede så oppfører jeg meg som at jeg har det skikkelig bra. Jeg opptrer på den måten jeg ville gjort om jeg hadde vært lykkelig, og det får ofte de kjipe følelsene til å forsvinne. Det hjalp litt, men det var akkurat som at noe bare ikke ville slippe taket. Jeg gikk rundt med en klump i magen, klarte ikke å konsentrere meg om jobb og følte egentlig bare for å sove. Jeg tillot derfor bare meg selv til å kjenne på det som var kjipt, og ta en liten dag off. 

Jeg bestemte meg derfor for å avslutte kvelden med å gå en lang tur, og jeg tuller ikke når jeg sier at alle de kjipe følelsene forsvant. Jeg vet at jeg har mast mye på dere når det kommer til det å gå en tur, men det er seriøst så undervurdert. Det fristet ikke litt en gang å gå ut i kulden, men jeg visste innerst inne at jeg hadde godt av det. Jeg kledde derfor på meg, tok med headsettet og bare gikk. Jeg fikk virkelig luftet alt jeg hadde følt på den dagen, og jeg fikk så mange ideer til blogginnlegg og ting jeg kan gjøre fremover. Det var nesten som at masse ideer og ny inspirasjon bare ble kastet over meg, noe jeg sårt trengte. Det kan til tider være vanskelig å være kreativ i en periode der det ikke skjer så mye, men man må bare lære seg å tenke på en ny måte.

🤶🏻☃️❄️

Etter å ha vært en helg med Elise i Oslo har jeg fått helt dilla på å bruke lue 😂 Det er jo så fint.

På dårlige dager unner jeg meg alltid noe digg, og som dere kanskje ser så har jeg mye å velge i 😂 Jeg går enda ikke over at jeg fikk tilsendt 20 kilo smågodt av Candypeople.

Jeg fikk ny bok fra bokklubben til Sophie Elise 😍 Jeg har alltid likt å lese bøker, og nå som noen andre velger for meg hver eneste måned så har jeg blitt enda mer motivert. Jeg synes noen ganger det er vanskelig å skulle finne bøker på egenhånd, så jeg ELSKER konseptet med bokklubb. Jeg gleder meg alltid til en ny bok ❤️

Gleder meg til å lese disse!!

1 kommentar

1 thought on “PÅ DAGER DER MAN FØLER SEG SOM DRITT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *