SIST GANG JEG…

Categories Blogg

Det siste jeg spiste
Det siste jeg spiste var en smoothiebowl som var toppet med granola, kokos, blåbær og grønt eple. NAM!!

Den siste personen jeg snakket med
🤪🤪🤪🤪🤪

Siste personen jeg sendte melding til
Managementet mitt.

Det siste jeg irriterte meg over
Det må nok være alle de menneskene som henger og kjefter på de som får påvist smitte av Covid-19. Jeg synes det er helt sykt å se denne “name and shame-kulturen”, og at noen faktisk sitter på sin høye hest og dømmer andre. ALLE kan bli smittet, og det eneste slike situasjoner skaper er frykt. Jeg skjønner så godt at mange kvier med å teste seg når de vet at de kan bli hengt ut på sosiale medier noen dager senere. Det er virkelig ikke innafor, og absolutt ALLE kan bli smittet.

Det siste jeg så på
Jeg så på flere episoder av den nye sesongen til 90 days to fiance. Det er virkelig den beste serien, og om dere enda ikke har sett det så kan dere finne det på Dplay. ANBEFALES!!

Sist gang jeg gråt
Det er heldigvis så lenge siden at jeg ikke husker ❤️

Siste krangel
Jeg har ikke kranglet med noen på en evighet, men mamma og jeg har støtt og stadig diskusjoner om både det ene og andre 😂

Siste jeg brukte penger på
Takeaway food <3 <3 <3

Siste jeg bekymret meg over
Jeg har egentlig vært veldig frem og tilbake om jeg skal dele med dere hva som har skjedd den siste tiden, men jeg tror vel egentlig at jeg har kommet frem til at jeg skal holde det for meg selv. Jeg kan si så mye som at det har vært mye stress den siste tiden, men igjen så fikk jeg bevist at det alltid ordner seg.

Siste personen jeg sendte en Snapchat til
Tobias.

Siste personen jeg stalket på Instagram
Det velger jeg nok også å holde for meg selv, hahah!

Siste bloggen jeg leste
Det er vel egentlig ikke så mange blogger igjen, men jeg sjekker alltid Andrea sin <3

Sist gang jeg var redd
Forrige fredag hadde jeg noen minutter med ganske panikk, men det ga seg heldigvis veldig fort. Det hjelper noen ganger å bare komme seg ut, trekke luft og få tankene på noe annet.

Siste googlesøk
37626 USD to NOK.

1 kommentar

1 thought on “SIST GANG JEG…

  1. Ehh.. Det er jo 100 listede blogger + x-antall up and coming å velge mellom bare her på blogg.no! Ja, konseptet har endret seg ved å bli med variert, men alle de utgivelsene du ser på hjemmesiden er like fullt blogger, som alle I allfall fortjener det minstemål av respekt å anerkjennes for details de er.. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *