SVARER PÅ SPØRSMÅL RUNDT LA

Categories Blogg

Skal du bo sammen med Nina?
Nei, det skal jeg ikke. Nina har flyttet til Las Vegas, og selv om det er morsomt å være der så kunne jeg aldri tenkt meg å bo der når jeg først skal være i USA.

Tenker du å studere? 
Jeg vurderer det sterkt, så jeg skal bruke en del tid der også på å sjekke ut forskjellige skoler og linjer som kan være aktuelle.

Skal du flytte dit?
Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal kun oppholde meg mye der da jeg har lyst til å gjøre noe annet. Bestemmer jeg meg for å studere så kommer jeg jo til å bosette meg der fast i studieperioden.

Den største kjendisen du har møtt/sett?
Det må vel være Kim Kardashian og Leonardo Dicapro

Er det dyrt i Los Angeles?
Ja, det er kjempedyrt. Det er også veldig store avstander der, så om du ikke har egen bil eller leie bil så går det også myyye penger i Uber. Det er også veldig dyrt for bo og mat. Det er ingen andre steder jeg bruker så mye penger som når jeg er i Los Angeles, men så liker jeg også å kose meg veldig når jeg først er der.

LA eller New York?
Det er typ umulig å velge, men skulle jeg valgt å bosette meg et sted så hadde det helt klart blitt Los Angeles. Jeg liker klimaet der veldig godt, i tillegg til at jeg elsker viben. Menneskene der har en veldig “i dont give a fuck” holdning, noe jeg synes er kult. Her i Norge bekymrer vi jo oss over hva tanta til naboen til bestefaren vår synes om oss, og der har de på en måte nok med seg selv til å bry seg om hva andre gjør eller hvordan de ser ut. Jeg synes også LA har et bedre uteliv, men New York har også så mye fint å by på. De har også bedre restauranter når jeg tenker meg om, og la oss ikke glemme Central Park som er helt amazing. Åååh som jeg lengter tilbake.

Hvor anbefaler du å bo på hotell/leie airbnb?
Det spørs helt på budsjett. Down Town LA er mye billigere, men ligger et lite stykke unna alt. West Hollywood vil nok være noe dyrere, men da er du i nærheten av det aller meste av turistgreier, utesteder og restauranter.

Hvor anbefaler du ikke å bo på hotell/leie Airbnb?
Dette er jo bare personlige preferanser, men jeg ville aldri bodd i nærheten av Santa Monica/Venice da det er veldig langt unna alt. Det ligger nok perfekt til om du liker å surfe, men utenom det så er det en kul plass å oppleve og ta bilder.

Hva gjør du om du får deg kjæreste i LA?
Nå skal ikke jeg ha meg kjæreste med det første, men skjer det så vil det nok være et avstandsforhold før dere eventuelt ser meg på “90 days to fiance”, hahah neida.

Hvor mye penger anbefaler du å ha med seg for en to ukers ferie?
Hater å svare på sånne her spørsmål da det varierer veldig fra person til person, og hvilke planer du har. Jeg bruker rundt 30-40.000 på to uker der. Da har jeg tatt med alt fra bosted, uber, restauranter, shopping +++

Må man ha promotør for å dra ut på byen?
Nei, det må man ikke. Jeg vil likevel anbefale det da de får deg rett inn på utestedet, du får et bord og alkohol. Det skal sies at jeg aldri har dratt ut på byen uten, så jeg vet ikke hvordan det er. Jeg liker i alle fall veldig å dra ut med promotører.

Hvordan finner man en promotør?
Har du åpen profil på Instagram og typ tagger at du er i LA så kan jeg nesten garantere deg at de vil kontakte deg på DM etterhvert 😂 Visst ikke så er det nok bare å gooogle “promoter LA” så vil det nok komme opp noe.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *