TJEN PENGER PÅ Å SI MENINGEN DIN

Categories Blogg

Reklame | Meningstorget

Jeg tenkte bare at jeg måtte komme med et genialt tips til dere som jeg også har nevnt flere ganger før. Mange av dere har sikkert allerede hørt om Meningstorget? Jeg har i alle fall snakket om det en del ganger her på bloggen. For dere som ikke vet hva Meningstorget er, så er det kort forklart en nettside der du kan tjene penger på å si meningen din.

Det eneste du må gjøre er å svare på spørreundersøkelser, så det er med andre ord en helt genial måte å tjene penger på ved siden av studie eller jobb. Det aller beste med det? Du kan gjøre det OVER alt. Hjemme, på ferie, på hotellrommet eller når du er ute å spiser lunsj/middag. Jeg tar nesten alltid med meg macen om jeg skal ut å spise lunsj alene, for jeg synes det er godt å bruke tiden på jobb. Jeg har jo også hjemmekontor, så det er fint med litt andre omgivelser.

Det som er morsomt med Meningstorget er at du faktisk får betalt for å si meningene dine. Det er flere bedrifter der ute som ønsker ærlige tilbakemeldinger, og velger derfor å betale forbrukerne som ønsker å bruke tid på å gi ris og ros. Spørreundersøkelsene er også tilpasset deg og din profil, så du slipper å svare på undersøkelser som du ikke interesserer deg for. Det er også helt gratis å å registere seg på Meningstorget, og ved hver undersøkelse så tjener du deg opp poenger som du kan ta ut i gavekort eller penger. Du får blant annet gavekort på butikker som iTunes, Zalando, CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza ++++. Du kan også velge å donere pengene du tjener til en veldedig organisasjon <3

DET DU  MÅ GJØRE FOR Å KOMME I GANG

❤️ Registere deg på Meningstorget HER

❤️Del meningene dine med å svare på betalte undersøkelser på nett.

❤️ Få betalt for jobben ved å velge din betaling. PayPal eller gavekort, du kan også donere pengene om du ønsker å gjøre det.

10 kommentarer

10 thoughts on “TJEN PENGER PÅ Å SI MENINGEN DIN

  1. Hei Sofie, så gøy du skal flytte til Oslo om kort tid. Eg lurte bare om Celine skal være med deg eller om hun blir hos moren din? Håper du koser deg masse i sommer med vennene dine der❤️

  2. Hei, dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men lurer så på hvordan det går med det sheltret du donerte så mye penger til på Sri Lanka? Regner med gleden sto i taket, da det ble ganske mye penger. Har du evt noen oppdatering?

  3. Vil bare si at jeg også har prøvd Meningstorget, og dette er ingen kritikk til deg, Sofie <3 Men Meningstorget har selv fått en del kritikk fordi de selger kontaktinformasjonen din videre. Derfor kan en gjerne oppleve en del spam på email etter registrering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *