UKENS HANDEL

Categories Blogg

Jeg trodde det skulle være godt å kunne dra på butikken igjen, men vet dere hva? Jeg synes virkelig ikke det var noe særlig. Jeg synes rett og slett det var skikkelig ubehagelig, og alt jeg klarte å tenke på var at jeg ikke skulle være nære noen eller prøve å få noe smitte. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig skuffet over enkelte, for det var en del som ikke tok denne “hold en meters avstand” regelen noe særlig seriøst. Det er typisk sånne “det skjer ikke meg” mennesker, og jeg var selv der for noen uker siden. Jeg var ikke redd for viruset, og følte at alt bare var veldig overdrevent. Det skal sies at det var lenge før det ble så alvorlig som det er nå, men jeg er likevel glad for at jeg har forstått alvoret i situasjonen. Jeg har ikke lyst til å bli smittet, og jeg har i alle fall ikke lyst til å være grunnen til at noen andre blir smittet.

Morten og jeg prøvde å få handlet så mye som mulig i går, slik at vi slipper å dra så alt for ofte på butikken. Det er i perioder som dette jeg savner å bo i Oslo, for tilbudet med hjemlevering er ikke eksisterende her i Trondheim. Hadde jeg funnet en matbutikk som hadde hjemlevering så hadde jeg ikke vært i tvil en gang, for jeg synes ikke det var særlig kult å være å handle i går. Det eneste som jeg var fornøyd med var at jeg endelig kunne kjøpe noen av de tingene jeg har cravet den siste tiden som grøt, iste og is❤️

Dette er noe av snacksen som vi kjøpte med oss i går.

Vi hadde mye tørrvarer og grønnsaker fra før av, så vi trengte heldigvis ikke å handle så alt for mye i går.

Jeg kan love dere at det var helt magisk å spise denne i går, NAM!

Jordbær <3 <3

Denne burgeren har jeg ikke prøvd enda, er det noen av dere som har det? Er den like god som den ser ut til å være?

Finallyyyyyy ❤️😭

10 kommentarer

10 thoughts on “UKENS HANDEL

  1. Jeg husker ikke helt om jeg har spist den, men jeg tror det, og husker jeg riktig var den veldig god!

  2. Jeg bor i sjetnemarka som ikke er langt fra tiller. Å når jeg skriver inn mitt postnummer står det at meny leverer hjem til meg. Er du sikker på at de ikke leverer hos dere? Jeg er helt enig med deg om at folk på butikken ikke holder seg til meters regelen å jeg går store omveier for å ikke støte på andre. Spesielt på city syd hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *