UKENS HANDEL

Jeg må bare starte med å understreke at kjøttet ikke er mitt ettersom at jeg fikk et par kommentarer på det på forrige ukes handel. Morten spiser kjøtt, men han er også flink til å spise mye vegetar sammen med meg. Det er likevel bare jeg som ikke spiser eller kjøper kjøtt, så han pleier å kjøpe det til seg selv. Som dere ser så er det ikke veldig mye som er nytt annet enn brokkoli, squash og poteter. Jeg tror helt seriøst at jeg aldri har kjøpt poteter (som ikke er ferdig skjært) da jeg er alt for lat til å tilberede selv hehe. 

Dere vet jo hvor udugelig jeg er på kjøkkenet, men Nina har faktisk fått meg dilla på hjemmelaget potetmos. Jeg tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere, for jeg lover at dere vil EEELSKE den. Jeg har aldri vært spesielt fan av potetmos, men dette er virkelig noe av det beste jeg har smakt på lenge. Jeg hadde valgt det foran taco og godteri, så det burde vel kanskje si sitt. Jeg elsker at jeg faktisk sitter her å hyper opp en potetmos, men åååh dere vil forstå når dere har smakt den. 

Som dere ser så er det ikke så mange ingredienser som skal til, og til dere som ikke drikker melk så funker “mandel melk” like bra. Prosessen er enkel, skrell potene før du koker, så bruker vi en visp istedenfor skje/gaffel når vi moser den slik at den blir fluffy. Så tilsetter du melk, hvitløkspulver, smør og salt. Det er veldig enkel, og ikke minst kjempegodt. Jeg har cravet denne potetmosen siden jeg fikk smake den hos Nina for et år siden, den er virkelig SÅÅÅ GOD! Takk meg (eller Nina) senere.

4 kommentarer
  1. Hvor mye av hver ingrediens bruker du for å lage 1 porsjon potetmos? 😊 må bare si takk for tipset ang vegetarbollene til Coop, de er sinnsykt gode 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg