UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå stresser jeg som bare det for å rekke å oppdatere dere, gå tur med Celine, levere Celine hos Zelia, Hente Nina og John, dra på trening også fikse vippene. Jeg skal få til alt dette innen 12.30, so wish me luck. Dere vet også hvor ekstremt dårlig jeg er på å stresse, så det ender alltid opp med at jeg føler meg så stressa at det går saktere. Jeg klarer virkelig ikke å være effektiv om jeg føler eller har noe stress rundt meg. 

Ukens tanke. 

Jeg slutter virkelig aldri å være sjokkert over hvor mange ufyselige mennesker det finnes der ute. Hvor mange som sitter å tøffer seg bak tastaturet i håp om at de skal få noen andre til få føle seg dårlig slik at de kan ha det bra med seg selv. Det er virkelig ingen selvfølge å vokse opp i en familie der man ikke sitter rundt middagsbordet å baksnakker andre, så vi som har vært såpass heldig skal virkelig være takknemlig for det. Tenk å være en person som skriver dritt til andre anonymt, tenk å være et sånt menneske. Tenk å være den som slenger med leppa i kommentarfeltet til VG eller på en blogg. Tenk å være den som må trykke ned andre for å føle seg bedre. Jeg vil derfor bare si, TUSEN TAKK MAMMA. Takk for at aldri lærte meg at normalen er å prøve å trykke ned andre dag ut og dag inn. 

Ukens høydepunkt.

Det er selvfølgelig at Nina og John har kommet til Trondheim. Det har vært så utrolig kjedelig og ikke minst kjipt å holde en hemmelighet så lenge, for jeg er virkelig den verste på å ikke forsnakke meg. Det er så typisk meg å klare å si et eller annet som avslører absolutt alt, så jeg er veldig stolt over meg selv som ikke klarte å drite meg ut haha. De skulle jo overraske Zelia på bursdagen hennes, og jeg har vel visst i ca 2 måneder at de skulle komme😂

Det er også utrolig morsomt å ha noen å trene skikkelig med, for Nina er jo faktisk den eneste venninna jeg har som er skikkelig interessert i trening. Det erdeilig å ha noen som pusher meg rundt å lærer meg litt nye ting. 

Ukens cravings. 

Gjett hva Nina kom med???? CHEEETOOOOS!! Jeg prøver virkelig å beherske meg, men jeg har allerede klart å spise opp en hel pose siden fredag 🙁 ups

Ukens irritasjonsmoment.

Det har ikke vært et irritasjonsmoment, men mer noe jeg har stresset veldig mye over. Celine er jo en ekstremt sensitiv hund, og kan derfor bli dårlig i magen av absolutt alt. Hun må ha det samme tørrforet og kan kun spise dentastixs, eller så kan jeg love deg at hun spyr og har diare dagen etterpå. For dere som begynner å skal fortelle meg at jeg må sjekke det opp, already did. Det er en grunn til at jeg har lært meg hva jeg kan gi og ikke hehe. Celine har i alle fall blitt dårlig igjen, og hadde diare og oppkast i går. Det må enten være medisinene hun fikk etter tannrensen, eller så har hun nok reagert på våtforet hun har måtte spist den siste uken for å unngå smerter. Selv om jeg er vandt til at Celine kan bli dårlig i magen så stresser det meg like mye hver gang 🙁

Ukens positive. 

Bursdagsfeiringen til Zelia og besøket fra USA. Vi bestilte jo også tur til Los Angeles, så jeg har veldig mye å dra frem. Det har rett og slett vært en skikkelig morsom uke <3 Høstlanseringen i Bergen var jo også gøy. 

Ukens avgjørelse. 

Nå skal endelig Morten og jeg komme back on track på YouTube igjen, så jeg gleder meg veldig til å dele masse videoer med dere. Jeg vil egentlig bare komme meg til Los Angeles sånn at jeg kan spille inn masse gøy, men jeg får bare prøve å være kreativ frem til da. 

Ukens handleliste.

Skjorte. HER / Veske. HER / Genser. HER

14 kommentarer

14 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Høres veldig ut som min hund (en liten pomeranian), hun har også ganske sensitiv mage og det er aldri gøy når hun er så dårlig 🙁 Hun måtte trekke tenner tidligere i år med narkose og reagerte akkurat som Celine etterpå. Men det gikk heldigvis over da, men det er alltid litt skummelt mens det pågår for man vet jo ikke om det er noe mer alvorlig eller ikke heller… så skjønner deg godt! Får håpe hun blir frisk og rask igjen snart 🙂

  2. Hei! Jeg tenkte på en ting du har nevnt, om at dere syns det er så fint med gulldetaljer på kjøkkenet. Om jeg ikke så helt feil på videoen med house tour, så er kjøkkenet deres fra IKEA. Fronter, håndtak, vask og kran ser hvert fall ut som det er derfra. Derfor ville jeg bare tipse deg om at de sorte håndtakene jeg tror dere har (Bagganäs heter de) også finnes i gull. De har samme avstand mellom skruehullene også, så om dere ønsker det kan dere bytte håndtakene til gull så de matcher kranen 😀 Ønsker deg en fin dag videre!

  3. Min hund (tibetansk spaniel) kunne heller ikke spise noe annet enn vanlige tørrforet hun pleier og hadde konstant diaré og vondt i magen! Dyrlegen ba meg gi henne ett eggeglass med vanlig Biola naturell hver dag, å det funker som rakkern! Nå har hun fått det så å si hver dag i 4 år:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *