UKENS HANDEL

Categories Blogg

Det som er litt morsomt er at hver gang jeg hører noen snakker om å reise hjem, så gleder de seg aller mest til å slippe å lage middag. Jeg lager faktisk mer middag hjemme hos mamma enn hva jeg gjør i mitt eget hjem. Grunnen til det er for at Morten står for 90% av matlagingen og for at vi spiser mye av det samme. Mamma spiser ikke vegetarmat til vanlig, med mindre jeg er den som lager mat. Hun har derfor fått seg en fin unnskyldning med at hun ikke vet hvordan hun lager det, sånn at jeg må stå for matlagingen. Med tanke på hvor mange middager hun har laget til meg opp gjennom årene så er det vel egentlig bare fair, haha.

Selv om jeg allerede har fylt opp fryseren til mamsen med masse digg vegetarmat, måtte jeg likevel en tur innom Coop Extra for å kjøpe noen favoritter. Har dere enda ikke prøvd vegetarpølsene, så er det noe du MÅ gjøre. Er du også like fan av Chilli Cheese som meg, så er de fra Hoff helt amazing. Dette er jo tross alt mitt første år der jeg ikke skal spise kjøtt til julemat, DET blir spennende det. Jeg vil takke alle som har kommet med tips og triks til meg, men jeg er mest sannsynlig for lat til å lage meg nøttestek eller veggisterkaker som mange har anbefalt. Jeg vurderer derfor å bare kjøpe litt forskjellig, slik at det nesten blir litt som tapas? haha. Jeg har aldri hatt et forhold til jul og nyttårsmat, så for meg er det egentlig ett fett.

12 kommentarer

12 thoughts on “UKENS HANDEL

  1. Hei! Jeg forstår at du syns det er litt styr å lage nøttestek, men du kan få kjøpt det på mange meny butikker <3 Kanskje ta en tlf til menyen i nærheten av deg og høre om de har? Hvis du kan få tak i det, så er det absbolutt verdt det!

  2. En rett som jeg vet en del vegiterianere bruker på Julaften er nøttestek, skal vist være veldig godt.

    Har du blitt veggis, eller på vei til å bli? I såfall lønner det seg å kjøpe i Sverige, mye billigere

  3. Disse er sååå lette å lage liksom, du burde virkelig teste de! tar ikke lang tid, veganmisjonen har også en superlett brun saus som er vegansk/vegetar. Du kan lage disse vegisterkakene dagen før og varme de opp igjen til julaften:)

  4. Halo hvis du er for lat til å lage nøttestek eller vegister så må du bare gå på meny og bestille det! Så lager de det for deg, den nøttesteken de lager der er sååååå god lover deg!!!! Du bare bestiller i butikken eller på facebook, så kan du sikkert komme å hente det neste dag elns. Sååååå bra at du har blitt veggis btw!!!<3<3<3 sending you love and hugs

  5. Hei! ville bare tipse dæ om at dem bruker å ha et bra utvalg av veggismat på life på jekta 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *