UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Kan Celine få valper? 

Det kan hun helt sikkert, men det er ikke noe jeg ønsker.

Kan du lage en YouTube-video med Martine? 

Vi har spilt inn en video til dere, som faktisk er utrolig interessant. Det er storytime fra Los Angeles, men Martine har klart å slette sin del 🙂 Det var også umulig å til en dag der vi kunne spille inn en ny, så jeg synes dere skal mase litt på henne, hehe!

Hvordan er det å se bilder fra da du var liten? 

Det er veldig koselig <3

Hva liker du best med jula? 

Det er helt klart at familien min er sammen. Det er også hyggelig med alle julefilmene, godteri og ikke minst gavene. Da tenker jeg ikke på gavene til meg selv, men de jeg gir til andre. Jeg eeelsker å handle julegaver.

Hva synes du om at det er så sykt mange som har begynt å herme etter deg med giveaway? 

Herme etter meg? Var det jeg som oppfant giveaway eller? haha. Sånn generelt sett så synes jeg man skal ta det som et kompliment om noen gjør det samme som deg, det vil jo bare si at du gjør noe som inspirerer andre. Jeg tror både som blogger og influencer så er du alltid å finner nye ideer og inspirasjon hos de som gjør det samme som deg. Se bare så mange som har ukens spørsmål for eksempel. Skal det sitte en sint blogger hjemme å irritere seg over alle som har tatt etter vedkommende? Eller hva med “uken som gikk” eller “outfit bilder?” Liiisten er lang, og det finnes vel ikke en eneste blogger eller influencer der ute som ikke har latt seg inspirere av en annen “kollega” eller “konkurrent” som noen så fint liker å si.

Hva synes du om at folk kommer bort å vil ta bilder med deg? 

Jeg synes det er SÅ koselig, men jeg måtte likevel sette ned foten her om dagen. Jeg har forstått at det er noen som har sett meg gå inn inngangsdøren til hjemmet mitt, som har fortalt adressen min videre slik at det har spredt seg. Vi hadde derfor to dager på rad der det var forskjellige gjenger som var å ringte på døren hjemme hos meg. Det er en ting å komme bort til meg på butikken eller gata, men å oppsøke hjemmet mitt er faktisk ikke greit. Det er jo heller ikke hjemmet “mitt”, så det å stå å rope utenfor leiligheten og ringe på 5-7 ganger er ikke OK. Jeg følte meg veldig slem som sa i fra, men når det er hjemmet til noen så må man faktisk respektere det, spesielt når det ikke er mitt eget hjem engang. Jeg sier ALLTID ja til å ta bilder om noen stopper meg i byen, og jeg ELSKER å møte dere. Jeg håper derfor bare at alle kan respektere det nå, så kan dere mer enn gjerne komme bort om dere ser meg i nabolaget eller andre steder. Jeg vil ikke at noen skal føle at det er skummelt å komme bort, for jeg elsker å treffe dere ♥

Hvor mye har du spart til bolig nå? 

155.000 kroner. Yes, jeg er rævva til å spare.

Hvordan sa du til mammaen din at du hadde fått din første kjæreste? 

Det husker jeg ikke, jeg tror bare jeg fortalte det? Mamma har alltid vært veldig enkel å snakke med.

Hvor mange hårfarger har du hatt? 

Uten å overdrive så vil jeg vel tro at jeg sikkert har hatt sånn 15-20 forskjellige hårfarger, haha.

Når var ditt første kyss? 

Da jeg var sånn 12 år gammel.

Hva synes du er kleint? 

Å prompe, det er sååå flaut.

Hva var grunnen til at du meldte deg på Paradise Hotel? 

Jeg trengte desperat å komme meg vekk, samtidig som at jeg var lei det livet jeg levde da.

Kunne du tenkt deg å ta en pause fra bloggen? 

Jeg kunne aldri tenkt meg å tatt en lengre pause, men nå har jeg heldigvis lært meg å ta noen fridager. Jeg har blitt mye flinkere til å lytte til kroppen, noe som er kjempebra!

Liker du livet ditt som det er nå? 

Ja, jeg elsker livet mitt. Uten å egentlig vite det så har 2018 vært et helt sykt år, så det kribler i magen å tenke på hva 2019 vil gi meg. Jeg skal jobbe enda hardere, og få til enda kulere ting når det kommer til jobben min. Jeg vil aldri slutte å utvikle meg, det er sikkert å visst. 

Er det noen av søskene dine som feirer julaften hjemme hos mammen din? 

Mamma har tre barn og vi feirer sammen med henne og besteforeldrene mine. Dette året skal tantebarnet mitt også feire jul sammen med oss, det gleder jeg meg veldig til.

Hvor lang tid etter Utøya tok du tatoveringen?

Jeg husker ikke nøyaktig, men jeg tror det var sånn 1-2 måneder.

Hva liker du best av julaften og nyttårsaften? 

Helt klart julaften. Nyttårsaften er jo såå oppskrytt.

Er det noen mulighet for å møte deg når du er i Tromsø? 

Jeg skal ikke ha noe meet – up om det var det du tenkte på, men om du ser meg et eller annet sted så er det bare å komme bort <3

Har du noen gang vært flau over å være fra Nord-Norge? 

Nei, ikke som jeg kan huske i alle fall. Nord-Norge er jo så vakkert, er det noe man burde være så er det STOLT!

Hvem skal du feire nyttår sammen med? 

Jeg vet ikke, haha! Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvor jeg vil være.

Hvor trener du? 

Sats.

Hvor ofte trener du? 

3-5 ganger i uken.

Hvorfor er ikke du med på filmer om 22.juli? 

Jeg har aldri blitt spurt, men om jeg hadde fått spørsmål så hadde jeg nok sagt nei.

Hvilken film gråt du sist av? 

A star is born. Jeg hater sluttet så mye at jeg ikke klarer å beskrive det engang.

Kunne du slått opp med Morten for Justin Bieber? 

Hahah nei. Selv om jeg synes Justin er en kul type, så vet jeg at det livet han lever ikke er noe for meg. Hadde jeg kunne byttet ut Morten så lett så hadde jeg nok ikke orket å være sammen med han. Jeg begynner å bli for gammel til “liksom kjærlighet” og for å bare være med noen for at det er trygt og godt. Jeg ser for meg en fremtid med Morten, så jeg håper selvfølgelig vi får det til å fungere så bra om noen år også.

Hva liker du best med Morten? 

Det er så mange ting at det er umulig for meg å bare trekke frem en spesifikk ting.  Han er veldig morsom, kreativ og ikke minst omsorgsfull.

Var det ikke sånn at du har stilt i bikinifitness? Hvilken plass fikk du? 

Jeg trakk meg bare noen uker før da jeg rett og slett ble ganske syk av å holde på med det. Jeg ville aldri utsatt meg selv for noe sånt igjen.

Kunne du meldt deg på PH igjen om du ikke var sammen med Morten? 

Jeg kunne aldri vært deltaker på Paradise Hotel igjen, men jeg har veldig lyst å jobbe i produksjonen. Det ville aldri blitt det samme om jeg skulle reist dit med en ny gjeng, samtidig som jeg begynner å bli litt for gammel til å være med på et sånt TV-program.

Kommer du til å savne Andrea når hun flytter? 

Jaa 🙁

Hva er den uvanen du misliker mest hos folk? 

Jeg kommer ikke på en uvane, men jeg liker generelt ikke mennesker som dømmer lett og som tror at ALT handler om de. Det finnes ikke noe mer irriterende enn mennesker som er sånn “meg, meg, meg og mer meg”

Hvilke fem ting ville du tatt med deg på en øde øy?

Celine, Morten, mat, mamma og solkrem.

Hvor mange kilo kom smågodtet på? og hvor mye betalte dere? 

Yeess, no words needed. Det kom på 300 kroner, og da var det på 40% :-))))))))

8 kommentarer

8 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Vet at andre fra Utøya syns nyttårsaften er fælt, med tanke på rakettene, har du en slags angst/fobi for raketter eller lydene de lager?

    1. Jeg drikker lite på nyttårsaften for jeg er redd for en reaksjon om jeg er for eksempel litt for beruset. I år var første året siden Utøya der jeg faktisk klarte å stå ute å høre på raketter, så det var jo veldig morsomt! Et skritt videre på veien 🙂

  2. Helt enig med deg angående slutten på A star is born😭😭😭 Var SÅÅ trist!!! Jeg satt å grein mer når jeg kom hjem for satt å tenkte på slutten, og når jeg hører den sangen som hun spilte på slutten så får jeg tårer i øynene 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *