VALENTINES, TÅRER OG SPARING

Categories Blogg

Reklame | Junkyard

Caps. HER / Genser. HER / Bukse. HER / Sko. HER

Bruk rabattkode SOFIEN15, og få 15% rabatt på kjøp over 500 kroner. Gjelder ikke salgsprodukter eller kampanjer.

x Det er lenge siden jeg har kjent et så sterkt behov på å komme meg vekk, men jeg er helt sikker på at det har mye med mørketiden å gjøre. Jeg har hatt så lite motivasjon og energi de siste månedene, og jeg regner med at det er mange som kan kjenne seg igjen i det? Det er tøft med så mange måneder med lite lys og dårlig vær, så det er vel kanskje ikke så rart at enkelte av oss begynner å bli litt smågal. Det er heldigvis bare 11 dager til jeg reiser til Sri Lanka, WUHU.

x Jeg må bare takke for alle fine tilbakemeldingene jeg har fått på gårsdagens episode. Det betyr så utrolig mye, og jeg føler meg så heldig som har så mange fantastiske mennesker som følger meg. Jeg begynte å felle noen tårer i går etter å ha lest gjennom meldingene deres, for det er så fint å se hvor mange som tør å åpne seg opp om de tingene som kanskje er veldig vanskelig. Dere er de beste <3

x Jeg har endelig fått fingeren ut av rævva å byttet fastlege til en som holder til i Trondheim og ikke Oslo. Jeg brukte ca 1,5 år på å bytte sist også, og måtte reise til Trondheim hver gang det var noe. Jeg får bare håpe at ventelisten går fort slik at jeg får dratt på en helsesjekk.

x Jeg har blitt så flink til å spare penger de siste månedene, så jeg følte egentlig for å skryte litt over meg selv. Jeg har aldri vært en person som har vært noe god på å spare, og har egentlig brukt alle pengene jeg har. Jeg brukte faktisk så mye penger i 2018 at jeg satt igjen med 30.000 kroner totalt da jeg hadde betalt alt av skatt 🙂 Jeg har heldigvis skjerpet meg masse de siste månedene, og gleder meg til å se hvor mye jeg har på sparekontoen i slutten av året.

x Jeg har satt en dato for når jeg skal reise til Los Angeles å være der noen måneder, og jeg håper bare tiden går FOOORT. Jeg skal sjekke ut litt skoler mens jeg er der, for som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg vært litt inne på tanken til å begynne å studere.

x Hva er planene deres for Valentines? Det kommer kanskje ikke som et sjokk for dere, men jeg synes hele opplegget er ganske kleint så jeg vet ikke hvor mye vi skal gjøre utav det. For meg holder det mer enn nok å være hjemme, lage god mat og se på en film. Jeg har aldri likt å gå ut å spise på Valentines da jeg synes det blir for mye med alle rosene, kjæresteparene og den… rare stemningen 😂 yesss i know, jeg er en håpløs romantiker 🤪 For en god del år siden så datet jeg en som var veldig romantisk av seg, og vi var totalt krasj. Han ble for mye for meg, og jeg ble for lite for han, haha.

2 kommentarer

2 thoughts on “VALENTINES, TÅRER OG SPARING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *