Jeg tror jeg har glemt hvordan det er

Categories Outfit


HERREGUD så kaldt det har blitt, og ikke minst mørkt!?. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om hvor mye jeg gledet meg til vinteren, men jeg tror jeg tror rett og slett at jeg har glemt hvordan det er. Jeg tror jeg har fortrengt hvor kaldt det er, hvor tungt det er å stå opp på morgenen når det fortsatt er mørkt ute, hvor kjipt det er å stå å skrape is av bilen og hvor KALDT det kan bli. Vi er bare i oktober, og jeg holder virkelig på å fryse ihjel. Jeg skjønner at jeg må begynne votter og ullsokker, så overlever jeg kanskje. Haha neida, vinteren har mange gode sider den også, og jeg gleder meg fortsatt. Men jeg tror det er mer jula jeg gleder meg til, og ikke vinteren. Jeg kjenner hvor takknemlig jeg er for at jeg flyttet fra Tromsø da jeg så nyhetene idag ” 20cm snø over natta”. Jeg syntes det er helt greit at det kommer snø, men ikke nå. Det er så rart å tenke på at det er snart en måned til vi er i desember, tenk det !


Jeg syntes det er fascinerende å se hvor mye oppmerksomhet innlegg om kropp kan få. Når jeg skrev mitt forrige innlegg var det bare ment som en liten spøk, med min alt for dårlige humor. Jeg skjønte absolutt ingenting når leserne strømmet inn, men så slo det meg. Med engang det ble snakk om at man ikke er tynn nok, så er det så mange som blir nysgjerrig, haha! Nå handlet jo ikke akkurat innlegget om at jeg ikke var tynn nok, men det var vel mer en spøk til meg som vanemenneske, og som i tillegg er sta nok til å egentlig vite at jeg måtte gå opp en størrelse, men likevel ikke gjør det. Jeg får vel fortsette med slike innlegg, for da er det vel meg dere ser på topplista en dag. Haha neida, nåå skal jeg slutte. Jeg håper dere får en super kveld ♥ nå skal jeg bare slappe av og kose meg.

 

#blogg #hverdag #tirsdag #mote #høst

24 kommentarer

24 thoughts on “Jeg tror jeg har glemt hvordan det er

  1. Så fine bilder av deg <3
    Det er koselig med jul, der det er familie og kos som er i fokus. Men vinteren er jo ikke morsom i utgangspunktet, bare alt det andre som sterinlys, fyr på peise osv. osv.

  2. Synes også det er tungt å stå opp når det er så mørkt om morgningen. I tillegg er det vanskelig å ikke bli trøtt tidlig år det blir mørkt klokken 17… :/

  3. Så utrolig fin!
    Kaldt og mørkt altoooor tidli, det e rså creepy å gå til og fra jobb for tiden siden det er så mørkt! 😛 🙂

  4. Har selv merket spesielt de siste dagene at NÅ er det virkelig begynt å bli kaldt ute – merker godt at vi nærmer oss siste delen av året, ja – og ååh, som jeg gleder meg til jul:D Vanligvis gruer jeg meg til vinteren etterpå, men denne gangen får vi familieforøkelse og jeg får mitt første tantebarn innforbi de neste par-tre ukene, så jeg ER så spent og i år ser jeg virkelig frem til vintermånedene med min lille nevø – SOM jeg gleder meg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *