Jeg gruer meg til den dagen du dør

Categories Personlig


God morgen alle sammen ♥ Håper alle har hatt en fin start på dagen, det har iallfall jeg !
Mens jeg ligger på sofaen å tar livet helt med ro, kommer min kjære lille hund. Hun er som en liten baby, og skal alltid ligge helt inntil deg eller i armkroken. Det er da jeg begynner å tenke på hvor skummelt det egentlig er å skaffe seg dyr, hvor utrolig vondt det er samtidig som det er så fint. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg takket ja til å få Celine, for hun har virkelig vært min aller beste venn i over 4 år nå. Men så begynner jeg å tenke, denne hunden kommer ikke til å være her for alltid. Det kommer en dag der hun blir borte, for alltid. Jeg grøsser bare av tanken, og jeg klarer ikke å snakke om det uten at tårene presser på. HELDIGVIS er det sikkert mange år igjen, men jeg går allerede å tenker på det. Det er det som er så skummelt med å skaffe seg dyr, for man blir så utrolig avhengig av dem. Celine er noe av det viktigste i livet mitt, og hun har en plass ingen andre noen sinne kan ta. Det verste med å få en så fantastisk hund er at ingen noen gang vil noen gang kunne veie opp. Jeg kommer sikkert aldri til å klare å få meg hund igjen, for ingen er som henne haha. 


Må nesten le litt av disse bildene, haha. Celine hater å bli tatt bilde av, og snur seg ALLTID vekk eller ser en helt annen vei hver gang man skal ta bilde av henne eller med henne. På de 4 årene jeg har hatt henne har jeg enda ikke fått til noe bra bilde, haha. Men som dere sikkert skjønner så er denne lille skapningen utrolig viktig for meg, og jeg tror ikke jeg er alene med å være knyttet til dyret sitt. Selv om denne skapningen en dag kommer til å knuse hele meg, så er jeg så heldig som har henne ♥ Denne hunden gir meg så utrolig mye godt, og hun er virkelig verdens beste.

#blogg #hverdag #høst #onsdag #november #kos #hund

16 kommentarer

16 thoughts on “Jeg gruer meg til den dagen du dør

  1. Ja, hunder er fine dyr. Jeg hadde selv en som ble nesten 15 år tror jeg. Livet gikk videre etter at hunden forlot meg. Hver gang jeg ser en av samme rase, tas jeg tilbake i tiden. Det føles nesten som i går. Når hunden blir så gammel at den ikke har glede av livet lenger, er det eieren som skal ta ansvar og ta den med til dyrlegen. Det er en vond tanke, ja. Men når den tiden kommer, kan det handle om å beskytte et sykt dyr mot å oppleve lidelse før livet ebber ut. Det er fint at man har tanker som dette, selv om det kan være trist å ta det inn over seg. Det handler om å ta ansvar. Jeg ønsker deg mange gode år sammen med denne lille tassen.

  2. Utrolig nydelig hund du har! Vi blir faktisk veldig knytta til dyrene vi skaffer oss, jeg har oppvokst med dyr helt siden jeg ble født og skulle gjerne ønske at hver enkelt av dyrene levde ennå, for dem er så herlige å ha!

  3. Nydelig hund og du er så fin! Vet hvordan det er, har også to hunder hjemme hos familie. Grurer meg te dagen de drar til himmlen. God vi har hunder som bestevenner <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *