Kampen mot tiden

Categories Outfit


Idag har jeg hatt en utrolig stressende dag, for det var plutselig 100 ting jeg skulle rekke. Jeg måtte hente Gabriel på jobb klokken 3, og da er det bare en liten time til det blir mørkt ute. Jeg er ikke spseilt fan av å ta bilder ute i mørket da jeg ikke syntes bildene blir så fine, SÅ HURRA FOR VINTEREN! Så vi måtte rekke å ta bilder før det ble mørkt, noe som ikke var bare bare. Når jeg kom til jobben til Gabriel fant jeg ut at jeg hadde glemt av kameraet hjemme, og da var klokken rundt halv 4. Så det ble en utrolig stressende tur hjem. Her gjør man virkelig alt for å få gode bilder, pynte på sannheten eller hva? haha. Når vi endelig fikk hentet kamera rakk vi kanskje å ta 5 bilder før det gikk tom for strøm, MY LUCKY DAY.  Så disse perfekte bildene jeg hadde sett for meg ble det jo selvfølgelig ikke. Menmen, vi får satse på en bedre dag imorgen.


Cardigan//Bikbok, Skjerf//Acne, Jakke// Vero moda

Nå skal resten av kvelden kun gå til avslapping, noe som blir skikkelig godt. Etter en tung uke kjenner jeg at helgen har vært skikkelig etterlengtet. Endelig har jeg og Gabriel litt tid sammen også, så jeg gleder meg masse til å endelig få være sammen med han ♥ Håper dere alle får en fin fredag!

#blogg #høst #november #helg #fredag

21 kommentarer

21 thoughts on “Kampen mot tiden

  1. Når alt som kan gå galt, går galt! Neida, men det blir jo sånt i blant. Er ikke alltid lett å rekke å få med seg dagslyset. Menmen, det gjelder vel de fleste! Ha en fin fredag! 🙂

  2. Kjempe fint antrekk! Føler med deg når det kommet til lyset. Var nettopp ute i mørket med kameraet, og det er forferdelig frustrerende! Håper du får en fin kveld!

  3. Heihei<3 bare lurte på hvordan du får sånn stor heather?:) det står at man skal ha 950 x 120 men jeg får det ikke helt til. Kan du hjelpe meg litt<3??

  4. Zuzanna: Hei du 🙂 hmm, hvordan er oppløsningen på bildet ditt? Jeg har ikke gjort annet enn å laste den opp ,men bildet er laget ganse stort visst du skjønner? er veldig dårlig på å forklare, haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *