My partner in crime

Categories Hverdags

Klokken har allerede blitt halv 11 å jeg har nettopp spist mitt andre måltid. Vanligvis på denne tiden har jeg spist 4-5 måltider haha. Selv om matlysten ikke er til stedet kunne jeg ikke takke nei til Indisk mat, for det er virkelig en favoritt. Vi prøvde oss på NAN brød som de selger på butikken, anbefales ikke! De var skikkelig tørre å de smakte ikke som de man får på resturant, men det er vel for mye å forvente er det ikke? Jeg fikk nesten sjokk når jeg så på klokken, hadde aldri trodd tiden kunne gå så fort når det eneste jeg har gjort er å ligge på sofaen. Men det er egentlig bare bra at tiden går fort for jeg vil bli frisk nå. Resten av kvelden skal bare gå til tv-titting, spennende dag ikke sant? Tror jeg må få meg en hobby sånn at jeg har noe å gjøre på dager som dette. 

Her har dere min partner in crime. Det siste døgnet har jeg fått kjenne på hvordan det er å være Celine, for det eneste hun gjør er å ligge på sofaen hele dagen å sove. Hun spiser, er ute på tur også sover hun resten av tiden. I skrivende øyeblikk ligger hun å sover haha. Jeg er helt sikker på at Celine sover 20 timer i døgnet, om ikke mer. Sånn som i dag når jeg ikke klarte å komme meg ut av sengen før klokken 3 lå Celine å sov sammen med meg. Jeg måtte faktisk vekke henne for å få henne med ut haha. Men det er jo så behagelig å ha en sånn hund. Jeg kan sove så lenge jeg bare vil, for hun vil uansett sove lengre enn meg.

9 kommentarer

9 thoughts on “My partner in crime

  1. Du vant linkerunden! Skrev et innlegg på bloggen min om bloggen din, og håper det går fint at jeg lånte et bilde fra bloggen din 🙂 Ha en kjempefin kveld!

  2. Venninnen min sin hund også er helt lik, samme rase også 🙂 hehe vi lå å så på film stort sett hele dagen i går, å den som lå på fanget å sov det var hun 🙂 Utrolig nydelige disse hundene altså <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *