Hvordan er det mulig?

Categories Reise

Om 20 minutter skulle vi egentlig ha landet i Brussel, men vi er igjen på gardemoen. Jeg skulle ønske jeg kunne si at vi kom forsinket til flyplassen på grunn av masse kø i trafikken, men sånn er det dessverre ikke. Vi satt nesten rett ved gaten vår, hadde sjekket inn bagasjen og var klar for å dra. Av eller annen merkelig grunn klarte begge to å glemme å følge med klokken og ingen av oss hørte høyttaleren, så derfor er vi enda på gardemoen. Vi klarte faktisk å miste flyet, hvordan er det mulig? Vi satt rett ved gaten og vi får ikke med oss at flyet vårt drar, HÆ?? Jeg vet faktisk ikke om jeg skal le eller gråte haha.

Heldigvis ordnet det seg, og vi fikk bestilt et nytt fly med Norwegian til New York. Nå må vi bare vente i 10 timer før flyet vårt går. Ingen av oss har sovet i natt og vi er kjempe slitne, så akkurat nå føles alt veldig kjipt. Ikke akkurat en super start på ferien, men det er vel bare å gjøre det beste ut av det, er det ikke? 

6 kommentarer

6 thoughts on “Hvordan er det mulig?

  1. Hahaha herregud…må le litt! Det er ganske bra gjort! Uff.. Godt dere fikk nytt fly så raskt, kjedelig om dere måtte vente flere dager. Lykke til, og god tur! 😮

  2. Dere er ikke det første, eller de siste
    Dette skjer omtrent hver eneste dag 😉
    Jobber selv på gardermoen og vi leiter etter passasjerer nesten hver dag.

  3. Uff, så utrolig kjedelig! Men uansett da så er dere jo ikke så veldig langt unna NY 😉 Dere skal jo dra selv om dere mistet første flyet 😉 Men skjønner at det er fryktelig kjedelig å måtte campe på Gardemoen i 10 timer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *