Turist i egen by

Categories Ikke kategorisert

I går var vi ute å feiret bursdagen til Christian på Bølgen og Moi. Jeg føler meg som en skikkelig turist i Oslo for jeg drar kun å spiser på de stedene alle andre drar. Vi snakker Aker brygge og typisk restauranter som Olivia og Fridays haha. Jeg vil veldig gjerne ha en liste over gode restauranter i Oslo som jeg må teste ut, for jeg begynner virkelig å bli lei av Aker brygge. Bølgen og Moi hadde utrolig god mat og hadde et veldig fint lokale, så dit vil jeg absolutt dra igjen. Det var uansett veldig hyggelig i går, og jeg koste meg virkelig. 

Nå har jeg, Andrea og Morten laget en video av leiligheten vår. Vi alle ble enige om å ha lik outfit for å matche, haha. Jeg tror alt i alt denne videoen ble ganske bra. Jeg skal bruke hele kvelden til å redigere videoen, så skal vi prøve å få lagt den ut i løpet av helgen. Videoen til meg og Martine tror jeg skal være ferdig til i kveld eller i morgen tidlig, så dere har mye å glede dere til. 

9 kommentarer

9 thoughts on “Turist i egen by

  1. Du bør sjekke ut Døgnvill Bar&burger på vulkan! Tror seriøst det er de beste burgerene jeg noen gang har smakt!

  2. Hvis du liker italiensk; ruffino!! OH MY!! Nydelig mat, drikke og skikkelig god service! Drar alltid dit når jeg er på en visitt i Oslo!

  3. Sentralen, Hitchhiker på mathallen, Pjoltergeist,
    Smalhans på St.Haugen, Trattoria Populare ved Schaus.
    Det er noen plasser du får god kortreist mat, god øl og vin for en rimelig pris. Bedre mat enn turistfellene på Aker Brygge.

  4. Skjønner godt at du blir lei Aker Brygge, og på en måte er det nesten litt synd å ende opp på Friday’s ol., som i hvert fall jeg synes bare er helt ok, når det finnes så mange mye hyggeligere og bedre alternativer i Oslo! Grünerløkka er generelt et bra sted for restauranter, så det er verdt å prøve ut litt forskjellig rundt der. Nighthawk diner, for eksempel, er en storfavoritt for mange. Typisk amerikansk med både god mat og drikke pluss fine lokaler. New Dehli ved Egertorget er veldig koselig og har dødsgod indisk mat, Lofthus Samvirkelag på Torshov har sjukt god pizza (visstnok nominert til Oslos beste flere ganger), og Villa Paradiso er en annen pizzarestaurant som ligger både ved Solli plass og på Løkka, og er også innmari hyggelig 🙂 Absolutt verdt å sjekke ut disse!

  5. Bacchus! Ligger i bakgården til Oslo domkirke, nydelig bakgård med mange sitteplasser, sol, god mat og mye vin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *