UKENS SPØRSMÅL

Categories Paradise Hotel

Hvilken leppestift hadde du på deg i gårsdagens episode? 
Dette er et spørsmål fra mandagens episode. Jeg hadde på meg en fra Anastasia 🙂

Gikk dere opp i vekt under paradise oppholdet, med tanke på all festingen og maten?
Jeg gikk faktisk ned i vekt, men jeg vet at veldig mange av de andre deltakerne gikk opp i vekt. Vi fikk veldig sunn mat, så det var nok ikke maten som var problemet. Mer at vi fikk godteri hver dag, og at vi hadde fri tilgang til verdens beste sandwitcher. 

Har du hatt piercing i overleppa?
Hehe ja. Jeg tok piercing i overleppa da jeg var 13 år gammel bak mamma sin rygg. Vi fant en veldig useriøs tatoverings butikk i Harstad som ville ta piercing på oss selv om vi var langt under aldersgrensen. Ikke helt min stil, så den er fjernet for leeeenge siden, haha. 

Hvor er badedrakten fra?
Den er fra Triana sin shop 🙂 som du finner HER

Jeg lurer på om du og Morten begynte å bli “mer en venner” rett etter Mexico , eller om dere venta til midt i sesongen på TV?
Morten og jeg hadde et veldig godt forhold inne på hotellet, som rett og slett utviklet seg når vi kom hjem. Vi har hatt dette gående veldig lenge, men det har vært hemmelig da vi ikke ønsket å gå ut i offentligheten med det. 

Hva slags kamera bruker du, og er du fornøyd med den?
Jeg bruker Sony A5000 som dere kan finne her. Jeg er veldig fornøyd med det, men jeg har kjøpt meg en mye bedre linse som jeg bruker til å ta outfit bilder. 


haha klappingen til Andrea <3

Hvor har du kjøpt kjolen du hadde i gårsdagens episode av PH?
Dette er et spørsmål fra tirsdagens episode da vi hadde fest. Kjolen er Martine sin, og den er fra Kouture 🙂

Hvordan klarer du å ikke la hat kommentarer gå inn på deg og hvor lang tid tok det før du “ble vant til det”?
Det viktigste er å huske hvem som står bak disse kommentarene, og de mest sannsynlig ikke har det så bra med seg selv. Eller så er det uvitende barn som ikke har vet bedre. Jeg skjønner veldig godt at det er lett å leve seg inn i et TV-program, men det er virkelig ikke normalt å mobbe eller ønske andre død for noe som skjer på Paradise Hotel. Jeg irriterte meg mye over Carl Aksel i fjor ( haha sorry), men aldri i livet at jeg hadde tatt meg tid til å skrive noe stygt til han. Jeg skjønte at det er TV, og at mye er klipt og limt for å underholde oss seere. Når jeg fikk møte Carl-Aksel i virkeligheten så var han veldig hyggelig. Jeg var ikke Isabel sin største fan når hun var på skjermen heller, men nå digger jeg henne. Jeg har virkelig lært at man ikke skal dømme andre før man har blitt kjent med de. Det tok et par kommentarer, før jeg forsto at dette ikke er vits å bruke tiden sin på. Om du opplever netthets anbefaler jeg deg å snakke med foreldrene dine, eller noen du stoler på. Du må aldri være redd for å si ifra ♥

Legger du ut/godkjenner ut hat kommentarer i kommentarfeltet eller “stopper” du dem?
Jeg godkjenner alle, med mindre de ikke handler om meg. Skriver noen stygge ting om de andre deltakerene godtar jeg de ikke. Jeg synes ikke det skal stå stygge ting om andre på min blogg, det er ikke greit. 

28 kommentarer

28 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Ka skjer etter PH finalen er ferdig inn på hotellet egentlig? Får dokke ha en sikkelig fest då me musikk på heile tida, så masse drikke dokke vil ha og ingen kamera på?? Eller fare dokke bare heim?

  2. Åh, jeg har også sony a5000! Aner du hvordan man skrur av det at når man tar en selfie, så blir den ene selfien til to bilder hvor det ene er helt zoomet inn på ansiktet? Det er så slitsomt, haha! Skikkelig irriterende at det skal ta så dobbelt så mye plass.

  3. du er så god og morten og du er perfekt sammen <3
    synd dere ikke vant. Liker boggen din så godt 🙂

  4. Ville bare si at jeg digger virkelig deg og bloggen din ❤Du er bare helt fantastisk . Og et veldig bra forbildet , det skal du bare vite . Hadde betydd masse med et svar❤

  5. Digger deg! Men jeg lurer såå på hvor det røde joggesettet ditt er fra som du brukte ganske ofte inne på hotellet? Det som har “hype” på ryggen på genseren 🙂

  6. Hvor mye penger har Kevin samlet inn til nå? Digger deg og digger bloggen din, STÅ PÅ <33333 klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *