DETTE GJØR MEG SINT

Categories Om meg

URETTFERDIGHET
Aah, det er vel ikke noe som gjør meg mer sint enn akkurat dette. Når noen blir behandlet dårlig for de sees på som mindre verdt, når noen dømmer etter hudfarge eller seksualitet, når det blir gjort forskjell på kvinner og menn. Jeg kunne skrevet i evigheter, og det er nok derfor jeg tror det er best om jeg gir meg nå.

MENNSKER SOM DRAR ANDRE NED
Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som må tråkke ned andre for å føle seg bedre. Mennesker som mobber, utestenger og rett og slett er slemme med andre. Noe som irriterer meg utrolig mye er kjendiser eller bloggere som snakker ned om andre kjendiser/bloggere, for de er uenig med hva de gjør. Det har vært mye snakk om dårlige forbilder, men hvem er egentlig et dårlig forbilde når man snakker ned om andre i offentligheten der hvem som helst kan se? Om du har et problem med noen, vær så snill å ta det opp på privaten. 

STRESS
Er det virkelig noe som kan få meg i dårlig humør så er det stress. I går måtte Morten og jeg løpte til toget, og ingen av oss takler å stresse. Derfor ble begge to kjempe sure, og oppførte oss som to bortskjemte drittunger. Hele situasjonen ble jo bare verre når begge ble sure for at vi måtte stresse. Jeg er sånn som kan bli i dårlig humør om mennesker rundt meg er i dårlig humør, og jeg vil si at Morten er ganske lik. Sååå jeg trenger vel kanskje ikke å si noe mer?

SURE MENNESKER
Du vet de menneskene som alltid er sur? De som finner noe negativt i absolutt alt. Enten er bussen forsinket, eller så er det kø på Rimi, middagen var ikke bra nok, og ja you name it. Jeg er nesten alltid i godt humør, og da er det veldig slitsomt å være sammen med sure/negative mennesker. Er det kun mitt humør som påvirkes av humøret til de menneskene rundt meg? Jeg håper ikke det, haha. 

SELVOPPTATTE MENNESKER
Meg, meg, meg meg og meg. Finnes det noe verre? De som alltid skal snakke om seg selv, og er totalt uinteressert i hva andre har å si. Det er de som alltid avbryter deg når du snakker, for de har enten gjort det samme eller så har de gjort noe som er såå mye kulere. Altså.. Er det ikke kjedelig å kun snakke om seg selv? Er det ikke gøy å lære nye ting om menneskene du har rundt deg, eller om livet generelt? Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg skulle snakket om meg selv hele tiden, så kjedelig. 

7 kommentarer

7 thoughts on “DETTE GJØR MEG SINT

  1. At enkelte bloggere har nevnt andre bloggere, synes jeg noen ganger er svært nødvendig.
    Hvis ikke de selv klarer å se galskapen i det de skriver og gjør, kan kanskje andre bloggere og lesere hjelpe til med det.

  2. trodde jeg var den “eneste” som blir påvirka av andres sitt humør hahah, er helt forferdelig til tider. er mamma sur en dag, så kan jeg gå ut i stua og bare kjenne at surheten(?? håper du skjønner hva jeg mener haha) hennes bare blir delt i to og forsvinner inn i sjela mi

  3. Enig i ganske mye av dette 🙂 vil bare komme med et perspektiv på den siste: av og til så opplever jeg at noen “snakker om seg selv” for å vise at de har opplevd noe lignende og sier dette for å vise at de forstår hva man snakker om, og kan sette seg inn i situasjonen. Så det er kanskje ikke alltid negativt ment 🙂 men er enig i at det er irriterende når det tar over og det handler BARE om dem.
    Ha en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *