ET MØTE MED BLOGGNORGE

Categories Ikke kategorisert

I dag kan man vel si at halve bloggnorge var samlet på et sted. Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men Nettavisen/side2 er kjøpt opp av Egmont. Side2 sine bloggere var derfor samlet til møte i dag, noe som selvfølgelig var veldig koselig. Det er helt merkelig å tenke på at dette er personer jeg fulgte livet til for bare noen måneder siden, og nå sitter jeg her selv. Jeg innså under møtet at jeg virkelig har verdens beste jobb, selv om den har sine baksider også. 

Det som også er morsomt er at det er mange av bloggerne jeg var veldig skeptisk til, og absolutt ikke følte jeg hadde noe til felles med. Jeg har jo fortalt der før at jeg ikke var Isabel sin største fan, helt til jeg faktisk ble kjent med henne. Det skal sies at jeg begynte å like henne bedre og bedre etterhvert på bloggen, for man blir kjent på en annen måte der enn på Paradise Hotel. Men det var ikke før jeg faktisk møtte henne at jeg forsto at hun var en veldig fin jente, og alt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Stina var jeg også veldig skeptisk til den tiden jeg fulgte bloggen hennes slavisk, men så igjen viser det seg at hun bare virker snill og god. Jeg fikk et skikkelig godt førsteinntrykk. Så imøtekommende og inkluderende 🙂

For å ikke snakke om Anne Brith, en blogger jeg ikke trodde jeg hadde noe til felles med. Mammabloggere (selv om hun ikke direkte kan kalles for det) har aldri helt vært min greie. Jeg har aldri hatt interessen for å om familieliv, men nå har jeg blitt fast tilhenger av en som skriver om familie, hverdag og alt for mange gode oppskrifter. Jeg fikk faktisk ganske sjokk når jeg møtte henne for første gang, for hun er virkelig en flott dame. Hun tar så godt vare på alle de rundt seg, og hun viser at hun virkelig bryr seg. Misforstå meg rett, for jeg har aldri hatt et dårlig inntrykk av henne, men hun er bare så alt for herlig i virkeligheten. Hun er som en mor som passer på oss andre, det er en god følelse!


Topp er fra Bikbok og Bukse er fra Sheinside <3

Det er litt morsomt å se hvor annerledes inntrykk man kan få av noen gjennom en blogg eller tv-program. Jeg tror helt ærlig at enkelte av dere ikke hadde synes jeg var så ille om dere faktisk hadde møtt meg og blitt kjent med meg. Men jeg skal ikke dømme dere, for jeg har selv vært den personen som har irritert meg over en blogger, so i feel you.

SNAPCHAT: SOFIEEEC – FACEBOOK: HER OG HER – INSTAGRAM: SOFIEENILSEN

9 kommentarer

9 thoughts on “ET MØTE MED BLOGGNORGE

  1. Hva er greia med å ta selfie i speilet slik at vi ser et bilde av at du tar selfie? En slags dobbeltselfie liksom? Også 3 ganger da?wow!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *