KLÆR TIL UNDER 300KR!!

Categories Ikke kategorisert

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER 

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

Dere kan tro det er vanskelig å skulle titte innom Nelly når det er såå mye fint på salg, og man ikke har lov til å shoppe. Dere som følger meg på Snapchat (sofieeec) vet at jeg ikke har lov til å shoppe før 10 desember. Jeg har selv innsett at jeg har et problem, og shopper overdrevent mye. Jeg skal derfor ha klessalg snart, og jeg lover dere at jeg skal oppdaterer dere med engang jeg vet mer. Det eneste jeg vet 100% sikkert er at det blir i Oslo på Frogner, om det er noe til hjelp. 

Jeg håper i alle fall dere som har lov til å shoppe nyter salget på Nelly. Jeg prøvde å finne plagg til under 300kr slik at dere også kan ha en litt økonomisk shopping. Det var ikke alle plaggene som havnet under 300kr, men de var rett og slett for fine til å ikke ta de med. Jeg har forresten hørt at vippeserumet skal være veldig bra, så om du ønsker lengre vipper ville jeg absolutt prøv dette. Jeg skal selv bestille det når jeg endelig har lov til å shoppe igjen.. hehe.  God shopping alle sammen <3 vi snakkes imorgen 🙂 Forresten, liker dere innlegg som dette? Gjerne si ifra, så kan jeg bli mye flinkere!

10 kommentarer

10 thoughts on “KLÆR TIL UNDER 300KR!!

  1. Hvorfor skriver du Sofie Caroline med C, når du egentlig heter Sofie Karoline med K? Gjorde et kjapt skattesøk på deg, og der fant jeg fort ut at du skriver navnet ditt feil.

  2. Hvorfor kjøper du ikke zerumet nå når det er så billig. Isabell Raad har jo en rabattkode som du til og med får den til 169kr. Akkurat det kan du jo unne deg når det er SÅ billig! Da sparer du jo flere 100 kroner, og etter 10 desember må du sikkert betale 499kr. for den… PS. Du har kjempefin farge på håret ditt nå etter at du var hos frisøren igår!!! Jeg ville ikke gjort mere med det nå! Da sliter du jo enno mer på håret ditt også…:(

  3. Selvfølgelig er det navnet som står oppført i skattelistene riktig? Det er linket mot personnummer osv. Ikke bare noe man dikter opp selv. Født i går el? ^ til kommentaren over

  4. Søkte deg opp! Du tjente mer enn foreldrene mine og hadde en ganske heftig formue. Levde du av bloggen ifjor ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *