DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

Categories Ikke kategorisert


Til og med leppa er hoven.. haaha

Hele julen har jeg gått rundt å følt meg litt småsyk, men aldri blitt ordentlig syk. Veldig rart i og med at jeg har kledd meg som om jeg skulle vært på sydenferie og har vært ute å festet x-antall ganger. I går begynte jeg å føle meg skikkelig dårlig, og sa til Morten at jeg hadde “feber følelse” i hele kroppen. Dere vet når hele kroppen kjennes vond og sår, og man plutselig begynner å fryse uten grunn? Den følelsen hadde jeg rett før vi la oss i går. I dag våknet jeg klokken 11.30, og jeg kunne kjenne på hele kroppen at det var et eller annet som var rart. Jeg tenkte derfor at jeg bare var sliten, i og med at jeg har sovet ekstremt lite de siste dagene. Jeg prøvde derfor å sove igjen, og våknet ikke før 14.00!! Jeg har altså bare vært våken i en time, haha. 

Nå som jeg har våknet litt til kjenner helt klart at jeg ikke er frisk, hvor uheldig er det mulig å være? Dette er faktisk det verste som kunne skje akkurat nå. Jeg får bare krysse fingre og tær å håpe at jeg er bedre til i morgen, for på fest skal jeg uansett. Det skjer ikke at jeg ligger inne mens alle andre er ute å koser seg. 

I og med at jeg hadde både poser under øynene og skittent hår på de forrige bildene prøvde jeg meg på et speilbilde for å føle meg litt bedre, og det hjalp. Har jeg en dag der jeg føler meg dårlig pleier jeg alltid å ta bilder av noe jeg er fornøyd med. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å like kroppen min, og det er så sykt deilig. Jeg har slitt med både det ene og det andre, og det å endelig kunne være fornøyd føles så sinnsykt bra. 

13 kommentarer

13 thoughts on “DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

  1. Jeg elsker hvordan du lager hestehalene dine! Kan du legge ut en video der du viser noen hårfrisyrer du liker og bruker mest + hestehalen?

  2. Åhh jeg hadde halsbetennelse og “feber-følelse” på julaften, det var ikke noe gøy… Håper du blir frisk fort sånn at du kan kose deg i morgen!!

  3. Veldig kjipt å bli syk i disse tider, men nesten umulig å unngå også 🙁 god bedring! Og, hadde jeg hatt kroppen din hadde jeg også tatt slike bilder! Du ser bra ut!!

  4. Åå masse god bedring, Sofie! <3 Har hatt influensa med migrene anfall og menssmerter i løpet av de to siste dagene. Og det suger skikkelig nå som det både er nyttårsaften i morgen, og at det for en gangs skyld er jul! 🙁 Men god bedring og kos deg i morra!!

  5. Ble så glad når jeg leste at du er fornøyd med kroppen din! Det fortjener du virkelig ❤️

  6. Har ikke noe med dette og gjøre men skal du feire nyttår med Morten? Men uansett god bedring♥️

  7. Hei. Jeg har også festet hele julen og opplevde der samme som deg!m Men dette opplevde jeg for 3 dager siden. At jeg var kald og at leppa mi hovnet opp. Det skjedde flere ganger st leppa hovnet opp. Så jeg goooglet litt. Der fant jeg ut at hvis man hovneopp gjentatte ganer, burde man ta en tur til legen. Det gjord jeg. De sa at det mest sannsynlig var Idiopatisk. Altså at de ikke kan finne ut hvorfor. Men i går hovnet jeg opp i HALSEN. Å da måtte jeg RETT å syke huset. Der fikk jeg EPIPEN. Men det jeg vil si med dette er skjenk om det er noe farlig. Vil ikke at du skal oppleve det samme. Men uansett elsker bloggen din;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *