TAKK FOR DENNE GANG

Categories Reise

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg burde saksøke kirurgen min siden jeg ikke har kløft med silikon, OMG!! XPPP Så her har dere litt kløft <3

Dette er slik Morten og jeg ser ut på alle bilder, sure og bitchy, haha.


Derfor sa jeg til Morten at vi skulle smile på neste bilde, se hvor mye bedre det ble!

Selv om jeg allerede savner norsk taco, sengen min, et bedre internett og SPESIELT Celine, så kjenner jeg at jeg gruer meg til til å dra hjem. Jeg føler meg ikke helt klar for hverdagen, sunn mat og trening helt enda, hehe. Det er likevel mye fint som skjer når jeg kommer hjem som jeg virkelig ser frem til. Jeg får blant annet besøk av en blogger der vi skal jobbe litt og diskutere litt fremtidsplaner. Jeg får også besøk av Stine (fra fjorårets PH-sesong, hun som har trekt seg helt ut av rampelyset vettu ;P) og mamma kommer på besøk. Det blir også veldig godt å se Andrea og Martine igjen, OG jeg skal snar til Trondheim. Okei.. jeg har faktisk ingen grunn til å grue meg til å dra hjem, haha. 

Jeg må uansett takke for nå Bali. Du har vært morsom, regnfull, brutal og ikke minst lærerik. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg virkelig har endret meg som person etter denne turen, på en god måte vel og merke. Det føles endelig ut som at jeg har funnet meg selv, selv om det er veldig klisje å si. Jeg skal tilbake hit etterhvert å gjøre noe veldig viktig, noe jeg virkelig brenner for. Alt er egentlig i boks, så jeg gleder meg til å dele denne nyheten med dere. Kanskje noen av dere også ønsker å være en del av dette? Vi snakkes i Norge folkens ♥

17 kommentarer

17 thoughts on “TAKK FOR DENNE GANG

  1. Du har et enormt fokus på kropp!!! Kan du ikke bare slutte å snakke om det hele tiden og vise bilder av pupper og rompe i hvert eneste innlegg??

  2. At du ikke får kløft med silikon er jo ikke kirurgen sin “feil”. Det er jo slik brystene er før man opererer dem! Og jeg synes det er fint jeg, mye finere enn sånn overdreven kløft. Har selv operert inn silikon og har samme typ kløft som deg, natural is best 😉 Du er nydelig Sofie, digger bloggen din!

  3. Hva?? Var Stine med i fjorårets sesong? Føler det er år og dag siden hun var med.. Var ikke hun med i sesongen før deg?? Jeg syns puppene dine er HELT perfekte. Kan ikke se det er silikon engang, så de ser helt naturlige ut:) Faktisk de fineste sikikonpupuppene jeg noen gang har sett:) Du har vært veldig heldig med kirurgen:)👍 Hverfall når man ser så mange som har vært veldig uheldige og ser unaturlige ut som feks. I.R sine.. Hun har jo sagt selv at hun er misfornøyd med resultatet, og den kirurgen feks. burde fikset opp idet igjen gratis.. Det er mange som har veldig små pupper naturlig før de får barn, men etter at de har født får de gigantiske.. Er du redd for at dette skal skje deg?? Slik som det feks. skjedde med « mamma til Michelle»?? Jeg hadde ei venninne som hadde gigantiske pupper før hun fikk barn, faktisk så store og tunge at hun måtte operere de mindre pga. ryggplager.. Da hun fikk hun barn,mistet hun de HELT!!? Så det er virkelig enten eller altså..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *