DITCHE KJÆRESTEN PÅ VALENTINE?

Det er vel ingen hemmelighet at Morten og jeg har planer om å være sammen på Valentines, men jeg har virkelig ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal prioritere og ikke. Morten reiser til Praha på torsdag, så jeg hadde derfor ikke planer om å dra hjem til Oslo med det første. Jeg synes egentlig det er veldig unødvendig å reise hele veien til Oslo for å være sammen en dag, for å så reise tilbake til Trondheim igjen? Jeg fikk egentlig svaret mitt i det jeg skrev denne setningen, for det er faktisk SÅ UNØDVENDIG. Jeg tok også med Celine hit for at vi skulle være her en stund, og jeg vet det blir stressende for henne å dra frem og tilbake.

Det blir nok mest sannsynlig slik at jeg “ditcher” Morten på Valentines, noe som egentlig burde være helt OK. Vi kan ha en fin dag sammen når vi kommer hjem, det er ikke slik at vi trenger en spesiell dato for å vise kjærligheten vi har til hverandre. Skal jeg være ærlig med dere, så føler jeg nesten et lite press rundt Valentines. Denne dagen MÅ feires om man har kjæreste. De årene jeg ikke har gjort noe med kjæresten har jeg alltid fått høre “Du har kjæreste, og feirer ikke Valentines?” HVORFOR er det så rart? Jeg synes folk burde få bestemme selv om de ønsker å feire eller ikke, enkelt og greit. Det er dessverre ikke alle som liker slike dager, sånne kleine mennesker som meg vettu, hehe. 


Haha dette bildet altså!!

MEN det er noe i meg som vil til Oslo, og ha litt kjærestetid før Morten reiser fra meg. Jeg er jo veldig ubesluttsomt, så for alt vi vet så er jeg i Oslo om noen dager, hehe. Akkurat NÅ er jeg på vei for å gjøre noe helt crazy med utseendet mitt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg kunne gjøre dette, men helt ærlig så tror jeg faktisk det blir veldig bra. Jeg gleder meg helt SJUKT til å vise dere i alle fall <3

20 kommentarer

Siste innlegg