HUN FLYTTER UT

Categories Personlig

Hei dere! Beklager sen oppdatering, men i dag har det skjedd litt av hvert. Jeg har vært litt dårlig i natt, og startet dagen derfor litt sent på grunn av lite søvn, og ble på grunn av det hengende etter med alt jeg skulle gjøre. Jeg vet ikke hva det er med meg for tiden, men jeg er konstant trøtt og sliten. Jeg begynner å bli redd for at jeg kan ha B-12 mangel igjen, noe jeg IKKE har tid til nå, hehe. 


HAHA SE PÅ DETTE BILDET AV MEG! SØTA 🙂

Over til noe helt annet og litt mer interessant. Andrea og jeg har faktisk vært utenfor døren i dag. Etter at vi ble samboere ble vi veldig dårlig til å gjøre ting sammen, for vi ser jo hverandre hver eneste dag uansett. Vi bestemte oss derfor for å dra ut å ta litt bilder og spise lunsj. Vi testet ut et sted som heter Pincho som ligger her i Oslo, som jeg virkelig vil anbefale til dere. De har seriøst verdens beste drinker og ganske god mat. Jeg elsker å være på restauranter som er litt annerledes, og kan gi noe annet enn alle andre. For å ikke snakke om hvor bloggvennlig lokalet, maten og drinkene var. Jeg tror helt seriøst at menneskene rundt oss trodde vi var gale, da vi brukte 90% av tiden på å dokumentere absolutt ALT. Det er egentlig ganske trist når man først er sammen, men sånn er livet som blogger. 

Nå skal Martine og jeg bare slappe av resten av kvelden. Dette er siste helgen hun bor sammen med oss, for nå har hun fått sin egen leilighet. Selv om det blir godt at vi er to mennesker mindre (ja, morten er også kastet ut) vil det også bli veldig rart. Dette kollektivet har jo aldri bare vært meg og Andrea, men jeg tror kanskje det er på tide at det bare er oss. Andrea begynner å bli lei av at det alltid er mennesker her, noe jeg forstår veldig godt. Personlig begynner jeg å bli lei av å få strømregninger på 3000kr, haha! Siste helgen skal i alle fall nytes sammen denne jenta <3 Heldigvis flytter hun ikke langt, det er jeg glad for.

13 kommentarer

13 thoughts on “HUN FLYTTER UT

  1. Hvis Morten og flytter ut, betyr det at han ikke får sove der mer? Eller får han sove der innimellom?

  2. Sjekk Jodel. Du blir «promotert» der. Blir masse penger på neste lønning. Håper du synes penger, status og merkeklær er verdt det. 🙂

  3. Lurer på hvorfor du har Jodel appen på mobilen din? Du svarte ganske raskt på kommentaren min, viktig for deg å få fram at du ikke bryr deg? Men når det er sagt, så er det godt at du ikke er der. Sannheter om deg avsløres, best å leve i denne fantasien. 🙂 🙂

  4. Hei, jeg skal på pincho imorgen, gleder meg bare enda mer når du sa at det var et fint sted :))

  5. alle dere som er på jodel er bare mentalt forstyrra, dere må være den tristeste folkegruppen her i verden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *