MARTINE BUSTET MEG I Å “ONANERE” I DUSJEN

Categories Personlig


Settet er fra Bikbok, men det er dessverre gammelt 🙁

Okei, jeg må helt seriøst fortelle dere noe morsomt som skjedde i går. Andrea og jeg klarte ikke å slutte å le av denne hendelsen, og jeg ler samtidig som jeg skriver dette innlegget. Som jeg har fortalt dere før så er vi alltid flere på badet her i kollektivet. Når man bor fire stykker sammen har vi ikke den luksusen at vi kan låse baderomsdøren i tilfelle noen andre må inn. I går var intet unntak da jeg skulle gå i dusjen, og det er her den morsomme historien starter. 

Jeg skulle barbere meg nedentil, og jeg vet ikke med dere men skal jeg klare å barbere meg ordentlig så må jeg sitte. Jeg satt meg derfor ned i dusjen for å barbere meg, og det var da jeg plutselig så i sidesynet mitt at døren gikk opp for å så lukke seg igjen. Jeg tenkte ikke noe mer over det enn at det kanskje var venninnen til Martine som var på besøk, og jeg kan forstå at hun føler at det var upassende å komme inn på badet mens jeg dusjer. 

MEN det var Martine som kom inn døren, og hun trodde helt seriøst at jeg onanerte. Hun hadde derfor blitt skikkelig ukomfortabel, og bare sagt til Andrea at hun måtte tisse et annet sted, og nesten løpt ut av døren hjemme. Da jeg kom ut av dusjen virket Andrea også litt rar, og bare “eeh, jeg tror Martine tror at hun kanskje bustet deg mens du onanerte i dusjen?”. Jeg holdt på å dø av latter i det jeg fikk høre dette, og måtte ringe Martine med engang. 

Jeg har dessverre ikke mange sperrer, men jeg går ikke så langt at jeg onanerer med åpen dør. Vi fikk oss i alle fall en god latter av alt dette, så noe godt kom det jo ut av at Martine ble ganske traumatisert i går. Verdens beste kollektiv eller hva? 

18 kommentarer

18 thoughts on “MARTINE BUSTET MEG I Å “ONANERE” I DUSJEN

  1. Hahaha, åh herreguuud for en misforståelse! Skjønner godt at Martine ble ukomfortabel om hun trodde hun busta deg i å onanere :’)

  2. jaja, noen skavanker og flaue episoder må det være lov å gå gjennom livet med.. det er helt normalt. bra at dere kunne le av det i ettertid.. det ordner seg jo alltid hvis man er grei og snill
    ønsker deg en fin uke videre

  3. hvordan får man barbert hårene rundt «kjønnsleppene»? får det ikke til da jeg ender opp med sår uff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *