MITT BESTE TIPS TIL EN FIN BRUNFARGE

annonse

Høsten/vinteren 2016 bestemte jeg meg for å teste ut Betakaroten fra good for me da jeg ønsket en fin brunfarge under innspilling til Paradise Hotel 2017. Jeg visste ikke på daværende tidspunkt på om jeg fikk være med eller ikke, men var det noe jeg visste så var det at jeg IKKE skulle være bleik når jeg eventuelt kom hjem fra Mexico. Jeg fikk være med, og jeg fikk også en UTROLIG fin brunfarge. Jeg vet ikke om dere husker hvor brun jeg var da jeg kom hjem fra Mexico? Bare se på dette innlegget for eksempel. Aldri før har jeg fått en så langvarig og fin brunfarge.

Jeg har etter det vært litt frem og tilbake med å ta tablettene, og prøvd andre type betakaroten, men har falt tilbake til Good for me sin betakaroten da jeg helt klar synes denne gir den dypeste og mest langvarige brunfargen. Jeg startet igjen for et par måneder siden da jeg hadde planlagt å ta masse fine bilder i L.A, noe det dessverre ikke ble noe av. Heldigvis gir Betakaroten deg farge året rundt, og fungerer ikke bare sammen med sol. En ting er sikkert, jeg har aldri hatt en så fin brunfarge som jeg hadde i Mexico, og jeg gleder meg SÅ til å få den igjen. 

Som jeg har fortalt dere før så er jeg utrolig dårlig til å huske å ta tablettene mine, og har derfor Betakaroten stående fremme på kjøkkenet slik at jeg alltid tar den sammen med frokosten min. En boks betakaroten fra Good for me inneholder 60 kapsler, noe som tilsier 1-2 måneders bruk. Det er noen måneder til sommeren starter her i Norge, så jeg ville anbefalt å bestille to bokser slik at du kan tjuvstarte med brunfargen. 

Siden jeg er veldig fornøyd med Betakaroten fra good for me, har jeg også startet på Hair luxious og Beautybombz for å få et lengre, tykkere og sunnere hår. Jeg har allerede tatt før bilde, og gleder meg veldig til å vise dere etterbilde etterhvert <3 En annen ting jeg liker med Good for me er at boksene tablettene kommer i er SÅ fine, bare se på dette.

Trykk her for å bestille betakaroten gold <3 

22 kommentarer

Siste innlegg