JELLY BEAN CHALLENGE MED MORTEN

Categories Videoblogg

Alle som følger meg på Snapchat fikk med seg at vi spilte inn denne videobloggen for en liten stund siden. Jeg vet at dere har etterlyst den, så jeg bestemte meg derfor for å redigere den og legge den ut. ALT for dere, ikke sant? <3 Jeg holdt på å le meg ihjel gjennom hele redigeringen, HERREGUD for noen reaksjoner vi får på grunn av smaken på noe av “godteriet”. 

Husk å følg meg på YouTube HER

 

7 kommentarer

7 thoughts on “JELLY BEAN CHALLENGE MED MORTEN

  1. Gøy video, men kanskje på tide med et engelsk kurs, for fytti som dere suger i engelsk. Er grunnleggende kunnskap det der.

  2. Hei Sofie, håper alt er bra med deg<3 jeg har jo fått med meg at du og Morten har pause ikke sant, til etter påske! Jeg vil bare anbefale deg en liten ting! Når jeg å kjæresten min hadde pause for en liten stund siden så skulle vi egentlig ha det i 1 uke! Men vi begge savnet hverandre så sinnsykt mye, og jeg gjorde ikke noe annet å gråte hver dag! Tilslutt orket jeg ikke mer pause så jeg sendte han en lang mld om hvor mye jeg savnet han og elsket han osv! Og tro meg, han satt så uendelig stor pris på det, og han hadde akkuat tenkt å gjøre det samme mot meg! Så egentlig så anbefaler jeg deg hvis du virkelig elsker og savner Morten (noe jeg absolutt tror du gjør) så burde du sende han en melding og fortelle hva du føler! For tro meg forholdet til meg og typen har aldri vært bedre etter det skjedde! Du må selvfølgelig ikke men er bare et lite tips<3 Jeg tror kanskje du å Morten hadde fått det ganske bra om dere bare virkelig prøver! Jeg elsker dere to sammen og jeg vil ikke at dere skal slå opp:(( husk at man får til alt om bare virkelig vil det! Håper dere to finner ut av dette sammen til slutt! Heier på dere! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *