FRA UVENNER TIL BESTEVENNER

Categories Personlig

Reklame | Comfort Hotel Trondheim


Som dere ser på outfiten, så er vi veldig klare for hyttetur imorgen!!

Nå ligger Martine og jeg i hotellsengen etter å ha sjekket inn på verdens beste hotell. Dere som har fulgt meg en stund nå vet hvor mye jeg har bodd her det siste året, så det er kanskje ikke så rart at jeg føler at dette er mitt andre hjem. Skal dere til Trondheim er det ingen tvil hvor dere skal booke hotell. Servicen, rommene, beliggenheten og ikke minst HOTELLFROKOSTEN her <3 I love you, Comfort Hotel

Se overraskelsen som møtte meg i det jeg kom inn på hotellrommet. Du vet du har begynt å være mye på et hotell når de vet hva som er favoritt godteriet ditt, haha. Nå skal jeg få unnagjort litt jobb så skal Martine og jeg møte Stine for middag. Hadde dere spurt meg for et år siden så hadde jeg ALDRI trodd at Martine kom til å være en av mine nærmeste venninner den dag i dag. Jeg vet vi har fortalt det før, men det virker ikke som så veldig mange tror oss når vi sier det. Martine og jeg likte virkelig IKKE hverandre inne på hotellet og dette var noe som skjedde allerede før vi sjekket inn. 


Pena <3

Akkurat nå er det vanskelig å forstå hvordan vi ikke kunne gå overens, men jeg tror kanskje det kan være for at vi aldri ble ordentlig kjent. Jeg har aldri sett på meg selv som spesielt dømmende, men jeg tror nok kanskje vi begge er litt mer dømmende enn vi selv tror. Vi hadde så vidt hilst på hverandre da vi begynte å mislike hverandre og det som er enda morsommere er jo at jeg var KJEMPEGLAD da Martine røk ut av hotellet, haha. Ting forandrer seg, eller hva? 

7 kommentarer

7 thoughts on “FRA UVENNER TIL BESTEVENNER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *