FARVEL TRONDHEIM

Nå har Martine og jeg akkurat kommet tilbake til hotellrommet etter å ha spist verdens beste hotellfrokost. Jeg skal være så ærlig å si at det eneste som frister nå er å sove, men siden vi reiser til Sverige i dag må vi komme oss avgårde snart. Vi skal prøve å slippe unna rånertoget som kjører fra Trondheim til Åre, ja dere leste riktig. Hvert eneste år er det tradisjon med “kolonnekjøring”  og den er veldig kjip å havne bak.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over at jeg har tre dager med alkohol i vente, samtidig som jeg skal få til å blogge. Jeg tror vi alle vet hvordan dette kommer til å gå, så jeg håper dere har forståelse for at jeg også tar meg litt påskeferie nå <3 Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så mye jeg bare kan, men jeg reiser ikke på jentetur for å henge inne på bloggen min 24/7. Jeg skal ta MASSE bilder til dere, så daglige oppdateringer vil dere få. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg ikke klare å ta påskeferie, så vi snakkes vel like mye uansett hva jeg skriver her, haha.

Jeg kommer forresten til å oppdatere Snapchat en god del, så om du virkelig vil få med dere hva vi gjør denne helgen kan dere adde; Sofieeec <3 Btw, jeg vil bare beklage på forhånd for snappene jeg kommer til å legge ut etter klokken 00.00. 

27 kommentarer

Siste innlegg