FARVEL TRONDHEIM

Categories Reise

Nå har Martine og jeg akkurat kommet tilbake til hotellrommet etter å ha spist verdens beste hotellfrokost. Jeg skal være så ærlig å si at det eneste som frister nå er å sove, men siden vi reiser til Sverige i dag må vi komme oss avgårde snart. Vi skal prøve å slippe unna rånertoget som kjører fra Trondheim til Åre, ja dere leste riktig. Hvert eneste år er det tradisjon med “kolonnekjøring”  og den er veldig kjip å havne bak.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over at jeg har tre dager med alkohol i vente, samtidig som jeg skal få til å blogge. Jeg tror vi alle vet hvordan dette kommer til å gå, så jeg håper dere har forståelse for at jeg også tar meg litt påskeferie nå <3 Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så mye jeg bare kan, men jeg reiser ikke på jentetur for å henge inne på bloggen min 24/7. Jeg skal ta MASSE bilder til dere, så daglige oppdateringer vil dere få. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg ikke klare å ta påskeferie, så vi snakkes vel like mye uansett hva jeg skriver her, haha.

Jeg kommer forresten til å oppdatere Snapchat en god del, så om du virkelig vil få med dere hva vi gjør denne helgen kan dere adde; Sofieeec <3 Btw, jeg vil bare beklage på forhånd for snappene jeg kommer til å legge ut etter klokken 00.00. 

27 kommentarer

27 thoughts on “FARVEL TRONDHEIM

  1. fikk på meg noe helt galskap idag… kan vi være kolleger hilsen din kollega…. som ikke kan blogge, hilsen meg

  2. Wannabe Isabell og Martine dah. De hadde jo også «nakenshoot» på hotellrommet i København

  3. Hadde du lagt ut disse bildene om du og Morten var sammen fortsatt? Bare lurer, btw, dritpen!<33

  4. Oh my god så sykt umenneskelig og upassende!!😧😧det er en nippel som man så vidt ser engang kan dere plis slappe av😂

  5. Fyfaen, så ekkelt at folk skal zome inn på puppene dine for å se om det ser nippel, og vis de ser set så skal de kommentere «æsj nippel» Og det fleste som skriver det er sikkert jente selv og ALLE jenter har nippeler… i don?t get.. (btw,bare måtte skrive det)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *