HYTTEKAOS

Categories Reise

HEI FRA SVERIGE.. eller rettere sagt ÅRE! Jeg føler det er så få som vet hvor Åre ligger, så jeg det er nesten bare mer naturlig å si Sverige, haha. Det er ikke mange timene siden vi kom frem og vi har allerede begynt å gjøre oss klare for kvelden. Jeg tenkte derfor å ha et litt random innlegg der jeg viser frem både hytta og kveldens look, hehe. 

Altså, se hvor fin hytta vår er. Dette må være den beste hytta vi har hatt de fire årene jeg har vært her. Det eneste som er litt kjipt er at vi ikke har stor nok plass, da vi bare har seks sengeplasser og vi er åtte stykker, hehe ups. Vi ble enige om at det gikk fint denne gangen da det ALLTID er noen som ikke sover hjemme og at det som oftest går helt greit å sove tre stykker i en seng. Vi har også en veldig digg sofa her, noe som passer perfekt til Stine som alltid liker å ligge på sofaen av en eller annen merkelig grunn. Jeg tror helt ærlig hun hater nærkontakt med andre mennesker. Kanskje litt sånn som Andrea? #intimsone.

Så bytter vi helt tema dere, for dette er kveldens sminkelook. Hva synes dere? Personlig ble jeg veldig fornøyd og likte resultatet så godt. Det har faktisk ALT å si hvordan man selv føler seg før man går ut av døren, er dere ikke enig? En ting er sikkert, jeg skal STRÅLE i kveld. Bodyen er forresten fra Carlings til dere som måtte lure på det. 

15 kommentarer

15 thoughts on “HYTTEKAOS

  1. Jeg har samme body som deg! Men bruker du bh under eller ikke? Jeg føler det så stygt ut med bh under på meg, men når jeg prøvde uten – så ble det enda verre fordi den «delte» nippelen hvis du skjønner hahaha…

  2. Må du alltid lage trutmunn? Og Sofie du er mye penere uten restylane. Gleder meg til den går ut og at du forhåpentligvis ikke fyller på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *