ET AVBREKK FRA PARTYPÅSKEN

Categories Ikke kategorisert

Reklame |

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har blitt en ekte bestemor. Jeg vet ikke om jeg skal skylde på Andrea eller alderen min, for jeg har alltid vært den typen som liker en god fest. Det er selvfølgelig veldig moro å feste, men det er SÅ mye deiligere å ta det med ro. Siden det enda er to dager igjen her i Åre skal jeg slappe skikkelig av i dag å kose meg før vi jentene skal ta turen ut i kveld. 

Jeg har derfor funnet frem godteri, pepsi og appen MIN som jeg fortalte dere om for noen dager siden. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker denne appen og hvor lett det er å koble helt fra omverden når man har noe interessant å lese på. Jeg er veldig sikker på at jeg ikke (dessverre) er alene om å være avhengig av å ha mobilen enten i hånden eller i nærheten 24/7? Dere vet konsentrasjonen som alltid forsvinner for at man “må bare sjekke telefonen“? haha. Den tanken eksisterer ikke når jeg leser blader på MIN, for da har jeg alltid min lille venn trygt og godt plassert i hånden min. 

Jeg har akkurat lest en oppskrift på “påskeboller” som virker sjukt digg og har nå prøvd å overtale Stine til å bake noe til resten av oss. Hun er liksom husmoren i gjengen vår og når vi får gode oppskrifter servert på sølvfat synes jeg vi så absolutt skal bruke de. Magasinet Kamille har delt en artikkel om horoskop, så jeg har akkurat hatt høytlesning der jeg har testet ut alle jentene sitt horoskop. Mitt stemte helt perfekt, noe som nesten var litt skremmende. 

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg fått både inspirasjon til mote og interiør, samtidig som jeg har fått meg et treningsprogram og oppskrift på bananpannekaker og brownies. MIN er helt genial for deg som ønsker et lite avbrekk fra hverdagen og for deg som elsker å lese magasiner på hytta. Det er jo tross alt en tradisjon hos oss nordmenn å finne frem våre favoritt magasiner i det vi ankommer hytta og nå har du mulighet til å få alle dine favoritter samlet i en app. 


Fortsatt knust telefon, hehe!

Som jeg nevnte for noen dager siden så er appen HELT GRATIS i 30 dager,  deretter koster det 99kr i måneden. Det er heller ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på “min side” som du finner HER. PS: Man må være over 18 år eller ha samtykke av foresatte for å få tilgang til appen. Du kan lese mer om kjøpsbetingelser HER

Du kan også laste ned her

Iphone: HER
Android: HER

5 kommentarer

5 thoughts on “ET AVBREKK FRA PARTYPÅSKEN

  1. Er kanskje rart å spørre om dette på ett innlegg som det her, men har lurt på dette utrolig lenge. Hva gjør dere med skittentøyet på paradise?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *