DET ER NAKENBILDER AV MEG PÅ NETTET

Categories Personlig

For en stund tilbake la Andrea og jeg ut bilder av usensurerte nipler som fikk nettet til å koke. Jeg forklarte senere i et innlegg at jeg ikke hadde problemer med å legge ut mine usensurerte nipler på nettet da de allerede er vist på TV for over 500.000 mennesker, du kan lese HER. Da Paradise Hotel gikk på TV fikk jeg ofte tilsendt snaps av meg naken på TV. “Deilige pupper”, “digg rumpe”, “hvor mye silikon har du?” og kommentarer som “stygge pupper”. Det er mange som synes det er interessant med nakne kropper på TV, noen synes til og med det er så interessant at de bruker tiden sin på å screene ALLE klippene fra vår sesong der vi viser hud. Jeg vet Isabelle allerede har skrevet om dette, men jeg tenkte at jeg måtte vise dere hvor drøye enkelte mennesker kan være. 

Jeg ser at det skrives at bildene er lagt ut på en pornoside, men som jeg har oppfattet det så er det et forum der det legges ut nakenbilder fra forskjellige serier og TV-programmer. Bildet dere ser over her er skrevet av personen som har lagt ut alle bildene av oss. 


Jeg må huske å sensurere niplene slik at nettet ikke koker over igjen ;PppppPPP

Dette er bare et fåtall av bildene som ligger ute. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av at noen bruker fritiden sin på å screene hvert eneste klipp der de enten ser en pupp, rumpe, litt hud eller nakne ben. Jeg har ingen problem med at puppene mine har blitt vist på TV eller at noen har screenet bilde av de, men jeg tror det er mange som ikke tenker over dette. En liten oppvekker til alle dere som vurderer å melde dere på Paradise Hotel, eller tenker på å sende lettkledde/nakenbilder av dere selv til andre. Med engang du trykker på send har du null kontroll over bildene dine. Kanskje du stoler på et menneske nå, men du vet aldri hva dette mennesket velger å gjøre med bildene dine. Vær forsiktig

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *