LITE KLÆR

Categories Personlig

I går satt jeg å så gjennom arkivet her på bloggen av forskjellige grunner, noen av de skal jeg fortelle dere om senere i dag. Jeg fant noen innlegg som ble skrevet, men aldri publisert. Dette var et av mine første blogginnlegg som ble skrevet i februar 2015, som nå er litt over 3 år siden. Jeg har endret meg mye, både utseendemessig, personlighet og måten jeg skriver her på bloggen. Innlegget her er et levende bevis på akkurat det. 


Hei alle sammen ♥

Idag har jeg den dagen der man bytter ut kjæreste med senga og netflix. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om hvor rastløs jeg var, og hvor mye jeg hatet å slappe av. Helt ærlig så vet jeg ikke hva som feilet meg den gangen, det å slappe har plutselig blitt det beste jeg vet. Jeg tror jeg hadde et alt for avslappenede liv før, og at rastløsheten kom på grunn av en alt for kjedelig hverdag. Jeg hadde energi til overs, og måtte få det ut. DEN tiden er over, hehehe. Jeg som liksom skulle ha friår, reise verden rundt og virkelig kose meg, har istedenfor blitt en gjerrig arbeidsnarkoman. Jeg jobber sikkert 120%, i tillegg til at jeg sparer på hver en krone jeg har. Men drømmen om å kjøpe seg noe eget er så stor, og jeg har så utrolig lyst. Så derfor er det bare jobbing og sparing dette året kommer til å gå til. Har hele livet til å reise, så den tid kommer også. 

Det BESTE med sånne dager som dette, er at jeg går i akkurat det jeg vil gå i. Det høres sikkert sykt rart ut, men jeg elsker å gå i lite klær, haha. Jeg syntes det er utrolig behagelig å gå med en stor t-shorte, ingenting slår det. Eller så ELSKER jeg å gå i en behagelig shorts og en topp. Skal jeg bare være hjemme å slappe av, er det de to plaggene jeg går i. Idag ble det shortsen og toppen som ble favoritten ♥ haha. Jeg skjønner meg faktisk ikke på dere mennesker som klarer å gå i olabukse når dere bare skal være hjemme, er det ikke ubehagelig? Alltid når jeg har vært ute å kommer hjem, er det rett i klesskapet å bytter klær. Jeg takler ikke å gå hjemme i olabukse, det er faktisk de verste buksene som finnes. Så all creds til dere mennesker der ute som klarer det. Her går det i koseklær everyday.

Men nå er det netflix tid, snakkes ♥ 


Hva synes du? Har jeg endret meg mye på disse tre årene?

11 kommentarer

11 thoughts on “LITE KLÆR

  1. Ja, dette var ikke helt deg :-p Hva slags klær bruker du hjemme nå forresten? Her går det i truse og topp… skulle ønske jeg likte å ha på meg klær!

  2. Hei! Kan du lage et innlegg om de forskjellige kjøtterstatterne du spiser og hvilke butikker de er fra? Hadde vært veldig greit å få litt inspo til hvilke produkter som er gode!

  3. Jeg ville bare si at du er fantastisk og har en super personlighet og digger bloggen og yt din❤️❤️Du inspirerer masse og jeg heide på deg under hele sesong 9🙈🤩Løvju

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *