SLIK TJENER DU PENGER PÅ EN ENKEL MÅTE

Categories Ikke kategorisert

Reklame | Meningstorget

Hei dere ♥ Husker dere for en stund tilbake da jeg tipset dere om en side som heter Meningstorget? For dere som ikke husker eller leste bloggen min på den tiden, så er Meningstorget en nettside der du kan tjene penger. Dette er jo helt genialt for dere som studerer eller ønsker å tjene litt penger ved siden av jobben. Jeg tror nok er en av de letteste måtene å tjene penger på, for det eneste du må gjøre er å svare på spørreundersøkelser. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som bruker unødvendig mye tid på telefonen eller macen? Hvorfor ikke bruke den tiden på å tjene penger istedenfor?

Du får faktisk betalt for å si meningene dine og det beste av alt er at du kan gjøre en forskjell, det er jo akkurat derfor man har spørreundersøkelser. Som dere vet så har jeg testet det ut selv, og det er helt seriøst SÅ enkelt. Spørreundersøkelsene er tilpasset deg, så du slipper å svare på masse spørsmål om ting du ikke interesserer deg for. Inviter en venn over på besøk, lag dere en digg middag og svar på masse spørreundersøkelser. En helt genial og morsom måte å tjene litt ekstra penger.

For dere som lurer så er Meningstorget helt gratis og du tjener opp poeng som du kan ta ut i gavekort, penger eller kontanter. Du får blant annet gavekort på Zalando, Kicks, Peppes Pizza, G-sport + mange flere.

Det eneste du må gjøre for å komme i gang er… ♥

♥ Registrer deg HER

♥ Del meningene dine med å svare på betalte undersøkelser på nett.

♥ Få betalt for jobben ved å velge din betaling. PayPal eller gavekort, du kan også donere pengene om du ønsker å gjøre det.

22 kommentarer

22 thoughts on “SLIK TJENER DU PENGER PÅ EN ENKEL MÅTE

  1. Hei. Hørte noen rykter om at du har planlagt å fjerne silikon. Ser veldig sånn ut på bildene du har lagt ut her. Spesielt nummer 1. Bekalger om det er personlig, men ser det bare veldig godt.

  2. Hei!
    Har hørt om denne siden før, men er den helt trygg? For turte ikke å prøve, for var redd for at alt bare var tull:/

  3. Ikke frekt ment men den parykken er helt grusom, hvordan tør du å gå rundt sånn? Det ser ut som en hekseparykk til et haloweenkostyme

  4. Ikke frekt ment, men hvorfor må du være så PEN? <3 <3 urettferdig. Hahaha!
    Ha en strålende kveld! 😀

  5. Man tjener jo veldig lite på så mange timer «arbeid» da.. Men fint tips for de som gidder 🙂

  6. Hvorfor reklamerer du for dette pisset? Det eneste Meningstorget gir deg, er en haug av søppelmail og minimalt betalt for å bruke MYE tid på teite undersøkelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *