JEG FIKK TILSNAKK FOR Å PRØVE MEG PÅ HAN

Categories Paradise Hotel

Nå er det lenge siden det har vær skikkelig “pærra” snakk på bloggen, så jeg tenkte derfor å fortelle dere en pinlig, men litt morsom historie. Som jeg har fortalt dere før så var klipperne veldig snille mot Morten og meg i uke 9, for scenen de tok med etter festen var alt annet enn virkeligheten. Jeg har allerede nevnt det før, men Morten og jeg var ikke så veldig langt unna å ha sex den kvelden. Jeg var heldigvis ikke like full som Morten, så det endte med at jeg trakk meg unna da jeg forsto hva vi nesten holdt på med.

Det hjalp dessverre ikke å være fornuftig den natta, for dagen etter var det min tur å være full og slitsom. Som veldig mange andre så endrer jeg ofte mening med litt promille i blodet, noe jeg også gjorde denne gangen. Jeg fikk plutselig for meg at det var helt OK å ha sex på TV og at det ikke hadde noe å si. Morten var helt edru denne kvelden, så for han var det veldig uaktuelt å gjøre noe som helst. Jeg tok dessverre ikke nei for et nei, så det ble til slutt så mye mas fra meg at PRODUKSJONEN MÅTTE RINGE MEG FOR Å BE MEG SLAPPE AV, HAHAH. Jeg prøvde med meg andre ord så mye på Morten at produksjonen til slutt måtte sette ned foten. #hardtåværekjekkas

Dere kan tro jeg skammet meg dagen etter da jeg våknet å forsto hvordan jeg hadde oppført meg. H e l d i g v i s hadde Morten vært ganske slitsomt natten før, så vi begge fikk gjennomgå bare på forskjellige dager. En ting er sikkert og det er det at nei er et nei, ikke bare når det kommer til jenter, men gutter også. Jeg tror vi jenter har litt for lett til å alltid skylde på gutta, når vi kan være like ille selv. 

10 kommentarer

10 thoughts on “JEG FIKK TILSNAKK FOR Å PRØVE MEG PÅ HAN

  1. Takk for dette innlegget! 😀 synes det veldig ofte er mye svartmaling av kåte gutter som sliter med å styre seg i fylla.
    Går jo begge veier, men tror jenter lettere føler skam etterpå da en regner med at “gutter alltid vil ha sex”
    Mye fordommer som må brytes ned. Hehe!

  2. synes det siste der var bra skrevet, vi jenter har veldig lett for å innbille oss at vi alltid er offeret, når vi kan være like gale som gutter😛 kjipt at det er gutter som alltid skal bli stemplet som drittsekker når de gjør noe, men om jenter gjør det er det greit. men hadde ikke klart å holde fingrene av fatet om jeg var deg heller hahah, morten er insane kjekk og dere er utrolig søte sammen!<33

  3. Hvordan tror du folk hadde reagert hvis det var omvendt, at en gutt «presset» og maste på en jente?

  4. Braaa skrevet Sofie! Blir nesten rørt ah kvinner som faktisk ser på gutter som blir tvunget til og ha sex!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *