1. Jeg kjenner det irriterer meg litt at så mange reagerer på dette prosjektet dere har. Det er absolutt ikke en dårlig ting å være sunn og ha et fint forhold til trening. Det betyr ikke automatisk at man gjør det fordi man skal ned i vekt eller gå på syke kostholdsplaner. Jeg trener selv mye, og kunne tenkt meg å spise litt sunnere! Dette er absolutt ikke fordi jeg skal ned i vekt, jeg er fornøyd med de kiloene jeg har, men fordi jeg vil føle meg sunnere. Å ha et sunt forhold til trening og mat er viktig – man skal trossalt leve med denne kroppen i forhåpentligvis mange år. Det er ikke en negativ ting å ta litt vare på den! Jeg syns det er kult at dere gjør dette, fordi det viser at det er fullt mulig å trene og spise sunt, uten at det skal være fordi man skal gå ned masse kilo. Kanskje litt dårlig formulert, men jeg syns ofte jeg ser at folk reagerer på at andre sier at de f.eks trener mye når de er tynne. Selv har jeg fått slike kommentarer. Man kan trene fordi man har lyst til å ha en sterk og god kropp, det er mulig det også 😉 selv om jeg trener mye, spiser jeg garantert like mye godteri som enhver person. Poenget er at det er mulig å ha en balanse!

    2. Så bra at deregjør dette. Synes det er skremmende med bloggere som lever usunt er kun opptatt av fiksing av kroppen og er forbilde for mange unge. Mads Hansen har et viktig budskap i sangen sin som heldigvis mange unge også digger.

    3. Hvordan forholder du deg til Pepsi Max? Vet du også er fryktelig glad i det. Blir det kun en gang i uka?

    4. Hei! Så utrolig gøy prosjekt dere gjør! Jeg lurte bare på hva som skjer med prosjektet når du reiser til LA, skal du holde deg til planen der å, ikke drikke alkohol osv?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg