BILDEDRYSS FRA BODØ

Categories Reise


Noen klarte å sette seg i en vanndam 🙂

Morten fikk panikk da han så dette bildet. “æ trudde æ hadde fått måne”, haha. 

Jeg burde vel kanskje gitt dere en eller annen form for advarsel i og med at dere kan se noen nipler på bildene her? Sist det skjedde så provoserte Andrea og jeg halve Norge, så jeg prøver å trå litt varsomt. MEN det er vel noe helt annet nå som det er Morten sine, i forgot ;PPppp 

Vi var i alle fall på båttur i går, noe som egentlig virker helt sykt når man befinner seg i Bodø. Jeg kan si så mye som at jeg frøs hele båtturen med de 14 gradene vi er så heldig å ha, haha. Jeg må faktisk skryte litt over alle dere som bor i Nord-Norge som år etter år klarer å leve med det klimaet her. Det er faktisk ikke alle som hadde klart det (inkludert meg), så det er en klapp på skulderen til alle positive nordlendinger. 

Selv om været ikke alltid er så bra her, så har virkelig Nord-Norge verdens fineste natur. I voksen alder synes jeg det er helt sykt at jeg kunne bo i Tromsø i så mange år uten å legge merke til hvor fint det egentlig er. Jeg var for opptatt med å mislike, så jeg hadde rett og slett ikke tid til å se de positive sidene med byen jeg engang bodde i. Så til alle dere som bor i Nord-Norge, dere bor på et ekstremt vakker sted. Dere er heldige som har naturen rundt dere, det er virkelig noe jeg savner i Oslo. 

14 kommentarer

14 thoughts on “BILDEDRYSS FRA BODØ

  1. Digger dere to, dere er så søte sammen❤️😍 Ønsker dere alt godt videre og fortsatt god sommer😎☀️

  2. De bildene av deg og Andrea hørte hjemme på en pornoside. Du burde vært anmeldt for blotting. Det er stor forskjell på en mannskropp og en damekropp! Leserne dine er vel ca 10 år… TENK !!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *