1. Hahahahahah det m så ut som dere kjeda dere på denne videoen😂 det var faktisk ganske morsomt å se hahahaha

  2. Haha fyfaen fail, overskriften sier dere svarer på favoritt sexstilling, er ikke et ord om det i videoen.

  3. Hei fine! ❤️ digger dere!!! Jeg har kommet med forslag tidligere men vet ikke om du har sett det. Buhu.. hehe 😉 Så jeg prøver igjen. Hva om dere blogger om at dere en hel dag skal spise kun grønnsaker og vann, frukt og vann eller kun alkohol som drikke f.eks…? Hadde vært så kult! Har ikke sett noen ha gjort det før iallfall! Og at dere lager alle måltider hjemme en hel dag, og en annen dag spiser alle måltid ute der dere må få alle måltid gratis! 😉 Gøøøøy, haha! Som sagt, digger dere! Stor klem❤️❤️❤️

  4. Ååå jeg digger dette!!!!! Kunne sett på hele dagen, har hatt en skikkelig dårlig dag og gråtet en del men dere gjorde dagen/natten min sykt mye bedre! Smiler og tror jeg kan sove nå. Dere to er sykt goals❤️❤️ Kanskje dere kan prøve noe sånt smakslek.. bind for øynene også skal den andre lage noe osv også skal den med bind for øynene gjette osv. Much Love fra Bergen❤️

  5. så utrolig irriterende og se på. lite innteresserte ser det ut som dere er, og du er så negativ hele tiden. Gjør noe med holdningen din, Gud så irriterende! :O Ikke rart dere er mye uenige når du har en negativ holdning til alt! flaut.

  6. Denne bloggen består jo kun av: sex, vårt forhold, hvordan vi så ut før, vi reiser til Trondheim, vi spiser godteri, vi handler godteri, rompa til Sofie, hemmeligheter som ikke er hemmeligheter osv osv. Hva er planen for bloggen din?? Har du en forretningside?

  7. Vi spiller inn spørsmålsrunde på video. Yaay, mens de holder på å sovne. Vis litt engasjement da folkeens❤️

  8. Sofie, du må slutte å være så prippen og du fremstår meget usikker. Oppfør deg pent mot Morten. Du ser ikke ut til å behandle han noe bra.

  9. Anonym: Hahaha guuud. Tenk så deilig denne verden hadde vært om ikke alle hadde vært så hårsåre og blitt krenket av absolutt alt. Spesielt på ANDRE sine vegne.

   Hadde jeg vært så forferdelig mot Morten så kan jeg garantere deg at han hadde dratt for lenge siden 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg